szkieletor11111 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 witam. pytanie jak w tytule. jak podlączam sie pod gniazdo trenera to oscyloskop mi jakieś cuda pokazuje. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Są takie kabelki w kupnie, czy chcesz sobie sam zrobić? Od innego radia, ale może to jest znormalizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Może to pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Market Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Ja mam gotowca coś w ten deseń: https://allegro.pl/oferta/kabel-adaptera-symulator-lotu-fms-10191264068 Działa bezproblemowo i korzysta właśnie z gniazda trenera, czyli prawidłowy PPM tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Looknij na stronie pitlab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkieletor11111 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Dzięki za rysunki. Znalazłem. Problem był z kabelkiem właśnie od ppm. Ps. A tak z ciekawości. Czy może ktoś z Was spotkał się ze schematem do tej ,chińszczyzny, szczególnie schemat nadajnika? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi