Nielot Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Odświeżam temat oleju Klotz kl-200. Zachęcony przez Was postanowiłem polatać na Klotz-u . Sezon za chwilę a oleju brak pod ręką w sklepach., nawet tych europejskich . Jak bym mógł prosić kolegów co latają na gwiazdach i innych "saiciakach" na w/w oleju i coś będą sprowadzać to chętnie się podepnę pod wspólny zakup i partycypowanie w kosztach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek_O. Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Kolego Arturze ja kupiłem olej tu https://aerobertics.be/en_be/klotzkl200. Czekałem ponad 4 tygodnie.Zamówiłem olej dla siebie i dwóch kolegów z forum.Przesyłka kosztuje 38 euro ale przy 5 litrach wychodzi około120pln za 1 litr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 10 godzin temu, Jurek_O. napisał: Kolego Arturze ja kupiłem olej tu https://aerobertics.be/en_be/klotzkl200. Czekałem ponad 4 tygodnie.Zamówiłem olej dla siebie i dwóch kolegów z forum.Przesyłka kosztuje 38 euro ale przy 5 litrach wychodzi około120pln za 1 litr. Jurku już tam "byłem" ale niestety brak na stanie Ale jak się pojawi i będziesz kupował lub ja, to proszę o sygnał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 A zapytam w czym przeszkadza zastąpienie klotza EDL. Ten drugi jest dostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon250 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 8 godzin temu, Grzesiek napisał: A zapytam w czym przeszkadza zastąpienie klotza EDL. Ten drugi jest dostępny. Zamawiasz, czekasz, przychodzi Jurek tak zrobił i dzięki niemu, moje Saito napije się Klotza Wielkie dzięki Jurku.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 W dniu 10.01.2023 o 15:11, kulfon250 napisał: Zamawiasz, czekasz, przychodzi Jurek tak zrobił i dzięki niemu, moje Saito napije się Klotza Wielkie dzięki Jurku.... Fakt nie kliknąłem "do koszyka" a tylko poczytałem ,mój błąd .Po dodaniu do koszyka pojawiła się informacja o zamówieniu i okresie oczekiwania. No to kupuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi