safari28 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Witam właśnie udało się sklecić do kupy tablicę przyrządów? Nie była to taka łatwa sprawa zajęło mi to sporo czasu ale w końcu jest gotowa 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Witam dzisiaj pod ostrzał poszła przepustnica wykonałem ją z lachy aluminiowej? A tak wygląda w docelowym miejscu ps Wojtek 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Witam dzisiaj kolejne dwa elementy? Takie oto ustrojstwo i odrobina prasy w skrzynce a żeby pilotowi się nie nudziło Na koniec przymocowałem tablicę przyrządów i owe elementy w kadłubie pozdrawiam 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Witam dzisiaj bardzo mało czasu a jednak coś udało się ulepić. Zabrałem się za drążek sterowniczy i zmajstrowałem kawałek? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Witam właśnie skończyłem lepić drążek sterowniczy? A tak wygląda na właściwym miejscu pozdrawiam Wojtek 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 No znowu robisz za bardzo dokładnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 20 godzin temu, young napisał: No znowu robisz za bardzo dokładnie ? Wyglądał może będzie i nie najgorzej pytanie czy poleci..? Dzisiaj zająłem się fotelem pilota 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 W dniu 5.01.2023 o 19:21, safari28 napisał: i odrobina prasy w skrzynce a żeby pilotowi się nie nudziło Zrob mu mala flaszeczke "lyski", to mu sie na 100% nie bedzie nudzilo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 W dniu 10.01.2023 o 23:11, jarek996 napisał: Zrob mu mala flaszeczke "lyski", to mu sie na 100% nie bedzie nudzilo ? Łyski to ja się napiję z chłopiną jak szczęśliwie wyląduje? Co do modelu to dzisiaj zabrałem się za pasy na początek trochę drobnicy A tak wyglądają gotowe pasy Na koniec przykleiłem fotel pilota z pasami do modelu Na tym etapie mam ukończony kokpit ps Wojtek 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 W dniu 9.01.2023 o 19:16, young napisał: No znowu robisz za bardzo dokładnie ? W modelarstwie nigdy nie ma za bardzo dokładnie ? Dajesz Wojciech!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 W dniu 12.01.2023 o 18:05, Grifon napisał: W modelarstwie nigdy nie ma za bardzo dokładnie ? Dajesz Wojciech!! Dzięki Patryk za słowa uznania niektóre elementy mógłbym zrobić lepiej? Wracając do modelu to na zabawę czasu nie ma zbyt wiele ale cuś tam działam. Dzisiaj zrobiłem sobie adapterek do żarzenia świecy. Będzie on schowany w kadłubie a zapalniczkę będzie się wkładało przez otwór tak to sobie umyśliłem żeby nic nie było widać co o tym sądzicie.. Mam nadzieję że to okaże się praktyczne pozdrawiam Wojtek 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Ewentualnie bym pomyślał, żeby dokleić jakaś np plastikową rurkę prowadzącą fajkę do świecy, żeby nie było potem na lotnisku problemu trafić. Ale tak to schludnie i fajnie rozwiązane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 W dniu 20.01.2023 o 12:22, Modelarz 2123 napisał: Ewentualnie bym pomyślał, żeby dokleić jakaś np plastikową rurkę prowadzącą fajkę do świecy, żeby nie było potem na lotnisku problemu trafić. Ale tak to schludnie i fajnie rozwiązane. Fajnie Marcin że Ci się podoba rurki nie potrzeba fajka wchodzi jak po sznurku? Dzisiaj wyciąłem półkę pod serwa i poprowadziłem bowdemy pod napęd sterów 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 46 minut temu, safari28 napisał: fajka wchodzi jak po sznurku? Do czasu kolego, do czasu ? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 W dniu 23.01.2023 o 18:12, jarek996 napisał: Do czasu kolego, do czasu ? Co prawda to prawda??? Nie wiele mam teraz czasu ale coś tam ulepiłem. Wkleiłem wlew paliwa i wyłącznik prądu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eugeniusz Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Bardzo mi się podoba Twoja praca. Niektóre elementy wyglądają wręcz makietowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 7 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 W dniu 3.02.2023 o 22:51, Eugeniusz napisał: Bardzo mi się podoba Twoja praca. Niektóre elementy wyglądają wręcz makietowo. Dzięki Eugeniusz staram się jak umiem choć wiem że niektóre detale mogły by wyglądać jeszcze lepiej? Kompletny brak czasu sprawił że ostatnio nic nie pokazałem jednak coś ruszyło do przodu Zabrałem się za to czego najbardziej nie lubię czyli gięcie drutów, na pierwszy plan poszło podwozie. Bez specjalistycznych narzędzi ciężko mi było powyginać pręt 3mm ale się udało A tak to po lutowaniu wygląda ps Wojtek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Witam na obecną chwilę mam wykonane podwozie w stanie surowym. Dojdzie jeszcze malowanie i pikanteria ale to dopiero później ps Wojtek 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Witam ostatnio pomalutku pracuję nad zastrzałami? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 28 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Witam właśnie dorobiłem brakujące zastrzały? Na koniec nie wytrzymałem i złożyłem wszystko do kupy p.s. Wojtek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi