Bodzioch Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Normalnie przy sprawnym sprzęcie powinno się bez problemu zbindować. To ten sam system AFHDS 2A. Albo moduł albo odbiornik uszkodzony. Sprawdź odbiornik z innym nadajnikiem.
Bodzioch Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia To że nowe nigdy nie daje pewności że sprawne. Jeżeli wszystko jest sprawne musi się zbindować.
majula7 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Procedura: zasilanie do odbiornika zworka, przytrzymuje przycisk na module załączam radio puszczam przycisk. Dioda na module i odbiorniku powinna zacząć świecić ciągle.
Bodzioch Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia W odbiorniku najpierw zworka potem zasilanie.
kaczma2 Opublikowano Środa o 05:18 Opublikowano Środa o 05:18 Mój ostatni wpis z kwietnia 2025 i wydawało się, że do przegramowania FS I6 na 10 kanałową wszystko mam. Kabelek, ściągnięty program. Ponieważ w dalszym ciągu następowało rozbindowanie przystąpiłem do zmiany programu. Nie poszło tak łatwo jak na filmie z YT. Pojeździł myszką i com 25 zrobił się com1. Jak? Pomógł oczywiście smarfon. Poza tym w nadajniku w Firmware nie zorientowałem się, że trzeba zmienić strzałkę z No na Yes. Po tym w ramce pokazał się symbol i po klik Program przesunął się pasek i na tym koniec. W nadajniku jest 10 kanałów. Zbindowałem z odbiornikami i czekam na poprawę z bindowaniem. Taka inna sprawa. Przy apce KePaQi HT 6A są takie określenia: Kanał zwrotny: zwrot napięcia i sygnału. Albo Powrót na poziom napięcia, podwójny zwrot a przy odbiorniku Port powrotu funkcji. Nie wiem o co chodzi. Może do zanętowych.
Bodzioch Opublikowano Środa o 06:19 Opublikowano Środa o 06:19 Aparatura HT 6A posiada prostą telemetrie do przesyłania pomiaru napięcia aku zasilającego model. W zestawie jest kabelek który się wpina w odbiornik.Z drugiej strony kabelek jest zakończony pinami które można wpiąć bezpośrednio w gniazdo balansera w pakiecie w + - .
Rekomendowane odpowiedzi