RobRoy Posted January 23 Share Posted January 23 Mam problem z tą aparaturą - nie łączy się z odbiornikami. Odbiorniki sprawne - na innej aparaturze bindują się bez problemu. Wcześniej miałem jeszcze problem z uruchomieniem czujnika wysokości. Czujnik sprawny, na Radiomasterze i odbiorniku FS IA 6B działa normalnie. Na symulatorze działa normalnie. Wgrałem najnowsze oprogramowania - nic to nie dało. Czy prowadzi ktoś serwis tych aparatur ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomTech Posted January 23 Share Posted January 23 A takie głupie pytanie czy nie przełączyłeś systemu AFHDS 2A / AFHDS, ja kiedyś przełączyłem i zapomniałem i odbiornik nie chciał się zbindować już myślałem że się spalił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted January 23 Share Posted January 23 Nie pamiętam dokładnie ale od któregoś firmware nie dało się bindować starszych odbiorników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobRoy Posted January 23 Author Share Posted January 23 System AFHDS 2A, nowe odbiorniki. Mam kolegi aparaturę taka samą i z tą się bindują - taka sam procedura. Kiedyś miałem też podobny problem , ale potem jakoś zniknął - udało się połączyć. Tu na forum czytałem że ktoś to naprawiał.... tylko nie pamiętam gdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts