Skocz do zawartości

Su 29 50E Sebart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak sie sklada ze dzis oddalem go na gwarancje (bede informowal jak dlugo to potrwa) poniewaz zaczelo cos nie laczyc w srodku. Ogolnie jestem z silnika zadowolony.

miałem silnik EMAX GT do trochę mniejszego modelu (artexowy extrim) i niestety nie byłem z niego do końca zadowolony...

przykręcana tylna obsadka śmigła miała lekkie bicie i już po kilku lotach zaczęły szumieć łożyska.

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja również zrobiłem na emaxie gt kilka lotów,w artexowym extrimie. Nasadka u mnie nie ma żadnego bicia. Jedynie do czego mogę się przyczepić to to,że ta nasadka często się odkręca.

Dałem 62 zł za ten silnik i za tą cenę naprawdę nie ma co wybrzydzać.

Opublikowano

Osobiście używam jeszcze jednego silnika GT mianowicie GT2215/10 w Parkmasterze (wczoraj mi właśnie odpadł, dzisiaj go znalazłem :D na polu a 1.5h szukałem w trawie )

i nie narzekam, Talerzyka z tyłu nie mam :P Śmigło mocowane na piastę, silnik ma już z rok i jest OK jeszcze.

Ale był też przypadek, znajomemu z lotniska wirnik wciągnął uzwojenie ze statora - był za luźno nawinięty.

Nic nie jest idealne, można kupić AXI ale mnie na to nie stać.

Opublikowano
Nic nie jest idealne, można kupić AXI ale mnie na to nie stać.

Dokładnie, ktoś kto ma kase nie będzie kupował tanich emaxów tylko axi albo hyperiona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.