maxiiii Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Zaproponowano mi kupno motorówki z silnikiem spalinowym ale niestety nie mogę znaleść żadnej informacji na jej temat. Silnik rzekomo sprawny. Brakuje tylko aparatury i odbiornika. Czy ktoś miał stycznosć z takim modelem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Czy to ma lekko ponad 100cm długości i silnik 26cc3? Bardzo przypomina V-24 Pelikana, pływa świetnie. Jeśli to to to warto mieć jeśli ma się gdzie pływać - ale składnia zdania ?. Ja mam ? Poza tym wystarczy wpisać King boy boat rc i wyskoczy coś starego ale potwierdzającego moją rację ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 To nie ten? https://www.rcuniverse.com/forum/speed-rc-gas-boats-236/4586811-aquacraft-v24-zenoah.html https://www.worthpoint.com/worthopedia/aquacraft-v24-54-rc-boat-hull-gas-vee-152268133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 2 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Właśnie to też znalazłem. Ale o tym modelu faktycznie jest mało informacji. A co do deklarowanej sprawności silnika to po obejrzeniu tego filmu śmiem wątpić w jego sprawność. Będę za tydzień na giełdzie to sprawdzę szczegółowo. Sprzedawca zaproponował 500 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 20 godzin temu, maxiiii napisał: Zaproponowano mi kupno motorówki z silnikiem spalinowym Marek, na zawody to sie chyba nie nadaje, a rekreacyjnie w Niemczech nie bedzie gdzie tym plywac- zaraz znajdzie sie jakis nadwrazliwy obronca srodowiska i Ciebie podkabluje gdzie trzeba, albo przyklei sie do tej lodki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 5 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Czy ktoś rozpoznaje ten silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi