Sylianus Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Hejka Nie mogłem znaleźć takiego tematu, który byłby w miarę aktualny, stąd piszę tutaj. Czy wiecie może, gdzie w Warszawie można zabrać swój samochód RC i na spokojnie pojeździć po przygotowanym torze? Chodzi mi tu bardziej o tor na jakiejś hali lub sali, aniżeli błocko, piach i kamienie Czy taka zabawa jest płatna i ewentualnie ile trzeba sobie pięniędzy na to zarezerwować? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 RC Titan Arena przenosi się z Sadowej gdzieś do Ursusa. Ale jeszcze to wszystko w powijakach. Trzeba śledzić na fejsie. Kiedyś, dawno temu, jeździło się "na dziko" onroad'ami na podziemnym parkingu Fortu Wola albo na ostatnim piętrze parkingu Bluecity. Ponoć ATA ma w Bluecity swój tor ale nigdy nie korzystałem. BTW: czym śmigasz i z którego rejonu? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylianus Opublikowano 9 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2023 Hej. Dzięki za odpowiedź. W sumie to dopiero zaczynam przygodę z RC. Na start sprowadziłem sobie Mavericka ION XB, ale chwilowo muszę ogarnąć problem z wałem, który podczas transportu się ułamał (nie wiem jak to w ogóle możliwe, no ale…). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 9 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2023 To nie jest legitnych tor, ale: https://maps.app.goo.gl/UjNpgPTjpMJm1kXH6 Tu masz opuszczony hipermarket, z asfaltowym parkingiem. Chłopaki z lotniska w Regułach tam jeżdżą onroadami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 9 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2023 Skontaktuj się z Marcinem włascicielem sklepu Modelarnia.pl. On jest z Warszawy i organizował mnustwo zawodow samochodowych,mysłę ze Ciebie nakieruje własciwie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 9 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2023 Może to też niekoniecznie tor ale gdzieś na Tarchominie, chyba na miasteczku ruchu drogowego, zbierają się w piątki pojeździć. Trzeba szczegółów na fejsie poszukać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi