endriuRC Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Piękna czysta robota bardzo mi się podoba. 1
Vesla Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Pomarszczenia folii możesz wyprowadzić suszarką do włosów. Tylko delikatnie i większość się wyprostuje.
Fiflet Opublikowano 7 Września 2023 Autor Opublikowano 7 Września 2023 Cześć, po chwilowej przerwie ciąg dalszy relacji a tak naprawdę jej zakończenie.? Zainstalowałem elektronikę w kadłubie oraz zamontowałem skrzydło. Następnie wyważyłem model i czekałem na ładniejszą pogodę. Wyposażenie: Silnik readytosky 2212-920KV Serwa 13g Odbiornik fs-ia6b Regulator Skywalker 40A Pakiet SLS 1300mAh 3s Poniżej film z pierwszych lotów, lądowanie jeszcze czasami nie wychodzi jak widać na filmie ale cały czas się uczę. https://youtu.be/OOsfNTfZuKM?si=NYLQEuKbTAc-NDbq 1
endriuRC Opublikowano 7 Września 2023 Opublikowano 7 Września 2023 Godzinę temu, Filip2010 napisał: Cześć, po chwilowej przerwie ciąg dalszy relacji a tak naprawdę jej zakończenie.? Zainstalowałem elektronikę w kadłubie oraz zamontowałem skrzydło. Następnie wyważyłem model i czekałem na ładniejszą pogodę. Wyposażenie: Silnik readytosky 2212-920KV Serwa 13g Odbiornik fs-ia6b Regulator Skywalker 40A Pakiet SLS 1300mAh 3s Poniżej film z pierwszych lotów, lądowanie jeszcze czasami nie wychodzi jak widać na filmie ale cały czas się uczę. https://youtu.be/OOsfNTfZuKM?si=NYLQEuKbTAc-NDbq Gratuluję udanego oblotu, troszkę za nerwowo podchodzisz do lądowania model skacze góra dół (za mocno machasz drążkiem lub model nie jest wyrrymowany i leci na przód i trzeba cały czas kontrować wysokością. Zdjęcia które zamieściłeś w poście są nie widoczne
Fiflet Opublikowano 7 Września 2023 Autor Opublikowano 7 Września 2023 Dzięki za miłe słowa? Co do lądowania to ja trochę za nerwowo macham drążkami i wtedy tak to wychodzi. Przy kolejnych lotach będę starał się robić to bardziej spokojnie. Zdjęcia powinny już być widoczne.
robertus Opublikowano 7 Września 2023 Opublikowano 7 Września 2023 Świetna relacja zakończona sukcesem. Gratuluję! 1
model Opublikowano 7 Września 2023 Opublikowano 7 Września 2023 Gratulacje ? dobra robota, teraz jak najwięcej w powietrzu żeby się w prawić w latanie ?. 1
Rekomendowane odpowiedzi