Ares Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Masz dobry model ale model sam nie lata i to ,że tak pięknie kręci akrobacje to zasługa pilota. Jestem pod wrażeniem ,bo naprawdę latasz już jak doświadczony akrobata. Brawo! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadi Opublikowano 21 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 34 minuty temu, Ares napisał: Masz dobry model ale model sam nie lata i to ,że tak pięknie kręci akrobacje to zasługa pilota. Jestem pod wrażeniem ,bo naprawdę latasz już jak doświadczony akrobata. Brawo! Dziękuję, to zasługa symulatora i treningu, a jeżeli nie odpuszczę i będę ćwiczył jeszcze więcej to mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 1 godzinę temu, Amadeusz_Modelarz napisał: jeżeli nie odpuszczę i będę ćwiczył jeszcze więcej to mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. Napewno? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadi Opublikowano 25 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Witam ponownie w tym temacie. Załączam krótki filmik z relacji budowy oraz oblotem: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Elegancko.Teraz tylko czekamy na otwarcie sezonu i jak najwiecej latamy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi