Wodzu 7 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Zapraszam na II Bitwę o Wrocław w kategorii aircombat ESA II ŚW.Zawody odbędą sie na boisku piłkarskim osiedla Nowy Dwór przy końcu ul.Jaksonowickiej boczna ul.Żernickiej.Plan dnia:od godz 10 zapisy.11 rozpoczęcie lotów.Przewiduję 3 rundy,małą przerwę na kiełbaskę z grilla i finał.Wpisowe 15 zł.Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 No no, pogoda na pogodynce zapowiada się wspaniale - słońce, wiatr 1-2 m/s i 7 st. C. Na pewno będę, jako widz póki co, ale sprawozdanie z zawodów musi być! :-) Rozumiem, że ESA w niedzielę są w tym miejscu: http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=51.118443,16.939502&daddr=&hl=pl&geocode=&mra=mi&mrsp=0&sz=17&sll=51.118644,16.940918&sspn=0.005327,0.010021&ie=UTF8&ll=51.119472,16.944394&spn=0.021308,0.040083&t=h&z=15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Dokładnie w tym miejscu.Dlaczego tylko jako widz?Czyżby brak sponsorów?Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Nie mam odpowiedniego modelu do ESA, ale w tym sezonie już sobie sprawię :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Bartek weż ze sobą sprzet do filmowania - zrobimy relacje z dwóch żródeł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Ok, kamerka już się ładuje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 o kurce :? a ja chciałem jutro zorganizować spotkanie na lotnisku w Golędzinowie no ale cóż polatam sobie sam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 I ja się pojawię (dzięki uprzejmości Pana Tomka z Pabianic :jupi: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 ja ze skidanem tez sie pojawimy, niestety w tym roku tylko on bedzie brał udzial XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Pewnie że przyjedziemy. samoloty były gotowe na Łask, ale nikt nie chciał ze mną jechać, a 296km w jedną stronę to trochę za drogo. Do Wrocka w dwie strony mam ok.230km :ble: . Do jutra ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Będzie padać, nie uda się ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Będzie padać, nie uda się ... miejmy nadzieje ze tak nie będzie... ( wszyscy odpukują) XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Będzie padać, nie uda się ... I co z tego ? W Łasku w styczniu 2008 lało przez całe zawody... We Wrocławiu Mikołajkowe zawody 2007 finał odbywał się w deszczu... W Łasku Czerwiec 2007 lataliśmy między burzami "Trzeba być twardym nie "miętkim"" "This is WAR" :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 "This is WAR":twisted: I nie ma że boli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 "This is WAR":twisted: I nie ma że boli! Otóż to! Nie ma, że pada nie ma, że wieje nie ma, że zimno Samo życie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Kurcze, i cała ta piękna pogoda, słońce itp., o czym pisałem wcześniej, przesunęła się na środę. Ale macie rację - nie ma że boli i mam nadzieję że jutro będzie ostro :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 No to jednak pada ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 zawody odbyly sie Xd było miło i wogole XD wiecej opisze ktos inny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Chciałem zapytać jak wasze nadajniki reagują na kontakt z deszczówką? Może macie jakieś patenty na zabezpieczenie się przed wpływami atmosferycznymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Latają dobrze bez żadnych zabezpieczeń Jak bardzo mocno pada(nie jak dziś) to najlepsze zabezpieczenia są TUTAJ A tak na poważnie to jak hard corowo pada to odbiornik w woreczek lub coś w tym stylu :mrgreen: i w górę serca. P S ta 1 na końcu przy ESA to z dzisiaj :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.