Janek Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 hehe gratulacje Master, mam nadzieję że się zobaczymy za miesiąc w Lubinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 No oczywiście ;] również w WW I EDIT: P S Janek będziesz latał tym 2 silnikowcem co w Poznaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 No oczywiście ;] również w WW I buuu, a mnie nie będzie a IWW jaką maszynką będziesz latał :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 A ty? Nieuport 11(tak w ogóle to słyszałem, że duzo ich teraz będzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Z N 11, to zrozumiałe każdy chce latać takim modelem jak mistrz świata ale nie każdy jest miszczem Ja na gotowo mam przestarzałą Ballile ;D , no i w budowie wunderwafe M-S typ L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Szkoda, że Cię nie będzie w Lubinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Potrenuje i spotkamy się we Wrocławiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 mam nadzieję (Dobranoc ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Co do mojego kawasaki to może się nim przelecę, ale nie powiem żebym na nim bazował, bo on raczej służy do odstraszania i odwracania uwagi niż do efektywnej walki. Zresztą mam tylko 1 sztukę obecnie gotową do lotu...fabryka nie zdołała nic wyprodukować przez zimę. Co do WWI - obawiam się tego zalewu N11 - pewnie nie będzie można się opędzić od tej małej szarańczy - majestatycznymi Balillami, również moje wunderwaffe (który się obecnie kształtuje) obawiam się że nie sprosta tym małym piraniom Trzeba będzie chyba zastosować metody siłowe i eliminację naturalną (większy silniejszy itp ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 nie będzie można się opędzić od tej małej szarańczy No nie tyko N11 Bebe .Rura już w Golędzinowie pokazał małego grubasa który latał nie gorzej niż Marka model ,a Mirek robi modele z materiałów wysokiej technologii i to raczej on przecina na pół np. Balille . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 mam nadzieję że się zobaczymy za miesiąc w Lubinie Czy ja o czyms nie wiem? kiedy i gdzie i jak i czym ? esa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 niee WW II + WW I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 szkoda, gdzie bedzie i kiedy najblizsze esa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 gdzie bedzie i kiedy najblizsze esa? Sądząc z tematu Lotnisko.....http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=14704 coś Kojot ,Przemek i Arek chcą robić w Warszawie .Czy to bedą normalne zawody, czy tylko lokalne nic nie piszą. Może się ujawnią w dziale kombat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 aha a ten lubin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Tu coś jest http://www.aircombat-modele.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 aha a ten lubin? Tu jest zapowiedź: http://www.lubinrc.pl/viewpage.php?page_id=13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 esy to chyba tam nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Witam. Oto film z ogłoszenia wyników zawodów nagrany przez JAFO: http://www.vimeo.com/3764930 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Panowie, przedstawiam krótką (24 min.) relację z tych zawodów. Mocno się nawojowałem z oprogramowaniem do obróbki video, aby ją odpowiednio posklejać i opisać, ale teraz Cinelerra i mencoder prawie nie mają przede mną tajemnic. Mam nadzieję, że uznacie, że warto było poczekać. Zapraszam do obejrzenia całości: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.