Daniel1978 Opublikowano 3 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca Xiton ukończony.... czekam tylko na zamówiony kołpak i śmigło. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1978 Opublikowano 21 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja Poleciał...... VID-20240521-WA0008.mp4 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja Jak to wyszło wagowo - kadłub , skrzydła ... .? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1978 Opublikowano 30 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja Do lotu wyszło 1100g. Z wagą jako tako nie "walczyłem", robiłem z balsy twardej taką miałem. Może gdyby była super lekka to by wyszło mniej. Tak czy owak model lata dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja W modelach rekreacyjnych masa nie ma aż tak kluczowego znaczenia . Oczywiście nie mam na myśli aby nie zwracać na to uwagi ale nie warto się przesadnie męczyć latając dla przyjemności. Jeśli model lata dobrze to tylko się cieszyć. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi