Swift Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca https://cyfrowa.rp.pl/technologie/art39972561-zaskakujace-odkrycie-naukowcow-zuzyte-akumulatory-i-baterie-beda-jak-nowe?_gl=1*1gor2wb*_ga*MTQxMzAyMDAzOC4xNzEwMTg2MTc3*_ga_Q5M7845HMR*MTcxMDE4NjE3Ni4xLjEuMTcxMDE4NjE5MS40Ny4wLjA. Metoda, ma według autorów przywracać 80 % sprawności akumulatora. O LiPol nie wspominają, tylko o LiIon, ale może też będzie skuteczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Tylko żeby nikt nie brał tego dosłownie i nakłuwał pakiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Nakłuć i wlać preparat regenerujący ciekawe Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj 1977 Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Ten temat , powinien być jak najszybciej usunięty z tego wątku dla bezpieczeństwa nas samych i młodych użytkowników tego forum . Wszelkie naprawy jakie wykonują Ci naukowcy , są robione w laboratoriach przy pomocy robotów . Nikt rękami tam nic nie wstrzykuje do ogniw , wykonują to roboty . Więc powinien być usunięty , z powodu młodszych forumowiczów gdyby im przyszło do głowy nakłuwanie li-on w celu zachowania bezpieczeństwa i BHP . Temat działa jak bomba z opóźnionym zapłonem . Przeciętne ogniwo to koszt ok, 30zł więc nie warto ryzykować uszczerbku na zdrowiu / życia ,tego typu wskazówek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Mikołaj nie demonizujmy ? To przykład czystej ciekawostki i nieuchronnego postępu w dziedzinie szeroko pojętej elektromobilności . Każdy zdrowo myślący raczej nie będzie próbował odratowywać swojego lipola igłą i strzykawką ? Choć na pewno każdy próbował przebijać zużyty pakiet gwoździem czy śrubokrętem oczekując rzekomych fajerwerków co z reguły kończy się rozczarowaniem w postaci dymu i syczenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Syczą owszem i śmierdzą ale fajerwerków nie bylo. Kiedyś mi się jedno uszkodziło, celowo nie przebijałem. Ale wy jesteście zindoktrynowani tą elektromobilnością, czy ktokolwiek z was policzył ile energii potrzeba żeby uruchomić tyle aut co obecnie jeździ podejrzewam że nikt.Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Efekt wow przy przebijanu pakietu jest zależny od stopnia naładowania. Nie to żebym coś proponował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi