robertus Opublikowano 12 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Najlepiej to chyba pokarzę. Tak mniej więcej 20240412_171929_1.mp4 Osiągnąłem to przez korekcję mechaniczną i na endpointach. Plus mam expo 20% na lotkach i wysokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Kolejne loty na granicy. On się prosi o takie latanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbapfmrc Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Super samolocik, lata pięknie aż czasem nierealnie ?. Nie mam doświadczenia w lataniu "kaczkami" ale czy to nie jest tak że wszystkie "kaczki" mają takie własności lotne? Czy poleciłbyś go jako pierwszy EDF? czy jednak lepiej coś mniejszego na początek przygody z EDF? Czy mi się dobrze zdawało że od 3:20 leci bokiem spychany przez wiatr? dobrze sobie radzi na wietrze czy raczej trzeba walczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Chyba to jest taka specyfika układy delty z canardami. Czy się nadaje na pierwszego EDF? Nie wiem jak na to odpowiedzieć. Jak zrobisz sam model pod EDF i zrobisz go lekko to na pewno. Nie ma dużej różnicy między lataniem na śmigle a na EDF. napęd jak napęd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.trzaskowski Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 4 hours ago, qbapfmrc said: Super samolocik, lata pięknie aż czasem nierealnie ?. Nie mam doświadczenia w lataniu "kaczkami" ale czy to nie jest tak że wszystkie "kaczki" mają takie własności lotne? Czy poleciłbyś go jako pierwszy EDF? czy jednak lepiej coś mniejszego na początek przygody z EDF? Ja bym polecil na pierwszego EDFa jak najbardziej, wlasnie ze wzgledu na duza stabilnosc ukladu kaczka+kanardy. Nie przepada na skrzydlo, a tylko opuszcza nos. Jak sie nauczysz, to mozesz podkrecic rzuty powierzchni sterowych i wtedy bedzie z kolei turbo akrobatyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.trzaskowski Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Rozwalilem dzis mojego Freewing Mirage 80mm. Na motionrc nowy kadlub + skrzydla to 150 euro. Zamiast tego, kupie ten kit J-10 i przeloze cala elektryke Moj bedzie na 8S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 23 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Będzie potwór, super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Start na high alfa? Dlaczego nie... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.trzaskowski Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Ja tez kupilem i wlasnie dotarl. Jestem w trakcie montazu. Czy Twoj mial jakas instrukcje montazu zalaczona? Moj nie ma. Czy moglbys opublikowac jakies dodatkowe zdjecie jak zamontowales canardy i serwa do nich? Patrze na czesci jakie mam i nie moge skumac czym to polaczyc W pierwszym poscie jest jedno zdjecie, ale to za malo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Też nie miałem instrukcji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Z wizytą na pikniku w Kosorowicach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca A tutaj w Turleju 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi