endriuRC Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Witajcie zawsze chciałem wystąpić na zawodach ESA. W tym roku obiecałem sobie ze będę brał udział. Debiut zaliczę w Zawierciu w Imprezie "V Bitwa o Zawiercie" gdzie będę latał modelem WW2 Yak-7 którego budowę pokaże właśnie w tym temacie. Dzisiaj dotarł do mnie model lecz budowę zacznę w dniu jutrzejszym... za dużo czasu nie ma. Silnik 2212 1400kv Regulator ZTW 20A Serwa TowerPro SG90 Bateria Tatoo FunFly 1300mah 100C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Andrzej idziesz jak burza z tymi modelami. No to czekamy na relację. Jakieś uzbrojenie ? działka pokładowe itp, flary, napalm przewidujesz ? PS... jakbyś potrzebował jakąś pieczarę na głowę to daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 19 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 22 minuty temu, sbogdan1 napisał: Andrzej idziesz jak burza z tymi modelami. No to czekamy na relację. Jakieś uzbrojenie ? działka pokładowe itp, flary, napalm przewidujesz ? PS... jakbyś potrzebował jakąś pieczarę na głowę to daj znać Bomby chemiczne od Putina ??. A tak na serio to "karabiny" w postaci papieru ściernego zgodnie z regulaminem esa. Malowanie wybrałem znane chyba każdemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia No to gradacja 80 albo 40 i wszystkie taśmy Twoje, śmigło tak samo obkleić hihihi ( żarcik ) Trza było jakiegoś Japońca brać Mitsubishi A6M2 Zero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 19 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 1 minutę temu, sbogdan1 napisał: No to gradacja 80 albo 40 i wszystkie taśmy Twoje, śmigło tak samo obkleić hihihi ( żarcik ) Trza było jakiegoś Japońca brać Mitsubishi A6M2 Zero Docelowo będzie więcej tych modeli także przyjdzie czas i na Japońcs który również mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 20 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 21 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Model gotowy do malowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Jak 7 bardzo dobrze lata, budowa profesjonalna zatem kolejny sprawny myśliwiec zapewne wkrótce dołączy do rywalizacji w zawodach ESA ? Mam nadzieję że wybierzesz mniej charakterystyczne malowanie niż typowe "gwardyjskie" z bolszewickimi gwiazdkami. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 22 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 4 minuty temu, mirolek napisał: Jak 7 bardzo dobrze lata, budowa profesjonalna zatem kolejny sprawny myśliwiec zapewne wkrótce dołączy do rywalizacji w zawodach ESA ? Mam nadzieję że wybierzesz mniej charakterystyczne malowanie niż typowe "gwardyjskie" z bolszewickimi gwiazdkami. ms Kupiłem od Marka farby typowo pod rosyjskie malowanie... nad gwiazdami się zastanawiam czy zakładać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia .... może poszukaj podobnej kolorystycznie wersji z innymi oznaczeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Są fajne wersje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 22 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Oblot I zaczynam malowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Brawo, model dobrze zbudowany = dobrze lata ? ms 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 22 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 1 godzinę temu, mirolek napisał: Brawo, model dobrze zbudowany = dobrze lata ? ms Starałem się jak mogłem teraz malowanie I w sobote atakuje z nienacka bęeęgg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Super ... ekspresowa robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 22 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 5 godzin temu, sbogdan1 napisał: Super ... ekspresowa robota Dziękuję! Dzieje się:D Tyle na dziś udało mi się pomalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 23 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Ewidentnie coś poszło nie tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Nie wiem co poszło nie tak bo model bardzo dobrze się prezentuje ? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 24 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 3 godziny temu, mirolek napisał: Nie wiem co poszło nie tak bo model bardzo dobrze się prezentuje ? ms Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Oj tam ... wyszło fajnie, nie tuzinkowo, czasem pod prąd jest znacznie lepiej, niż z nurtem, czytaj w owczym pądzie tak samo i jednakowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi