endriuRC Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja Witam serdecznie, jakiś czas temu dotarła do mnie paczka od Grzesia z nietypowym samolotem do Kombatu jakim jest Grumman. Jak wiadomo do zawodów Sierpniowych coraz bliżej, także trzeba się zbroić bo czasu coraz mniej a jeszcze trzeba się wlatac w model I ustawić tak aby model nas słuchał a nie my modelu. Malowanie jakie wybrałem to : Na szybko elementy które do mnie dotarły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja Ciekawy model. Oblatany w grudniu 1945 czyli troche po zakonczeniu WW2. Walki kołowej z Me109 albo A6M na pewno nie widział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 27 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 8 minut temu, japim napisał: Ciekawy model. Oblatany w grudniu 1945 czyli troche po zakonczeniu WW2. Walki kołowej z Me109 albo A6M na pewno nie widział. Myślisz że mogę nim w WW2 latać? Nikt się nie przyczepi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja Mozesz. Regulamin mowi ze samolot zbudowany w latach 1935 - 1945. 19 grudnia 1945 łapie się w regulamin na styk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Cytat 19 grudnia 1945 łapie się w regulamin na styk. Skoro latamy modelami odrzutowców ze śmigłami to tym bardziej tłokowiec z końca grudnia 1945r problemu nie stanowi ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 28 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja Poszlifowalem sobie dziś troszkę nadając kształt Grummanowi. W dniu jutrzejszym dalszy etap prac. Patrząc na ten samolot wiadomo co w walce odleci jako pierwsze ? Edit. Zacząłem od cięcia lotek oraz cięcia jednej połówki skrzydła aby nadać wznios skrzydeł. Lotki oczywiście na uhupor szybki patent. 3 pręty węglowe widoczne na zdjeciu nie ma co ładować za dużo bo to wszystko waży. Wznios skrzydeł 2cm na stronę Wieczorny edit. Wyciąłem miejsce na regulator oraz serwa. Edit. dzień dolejny malowanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp350D Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja Kto stoi za GrzechuRC? To jest jakiś sklep, ma stronę www, czy też raczej inicjatywa koleżeńsko-prywatna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 30 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2 godziny temu, sp350D napisał: Kto stoi za GrzechuRC? To jest jakiś sklep, ma stronę www, czy też raczej inicjatywa koleżeńsko-prywatna? Koleżeńsko prywatna GrzechuRC na facebooku Oto efekt dzisiejszego malowania Muszę w sobote na miejscu dostać czarna farbę bo nie mam i malowanie nie jest pełne. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 2 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 380g waży Guardian. Dziś jego pierwszy lot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Czy przy tej prędkości wytrzyma całe 5 minut? Szybki i manewrowy - gratuluję ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 2 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca W dniu 2.06.2024 o 21:29, mirolek napisał: Czy przy tej prędkości wytrzyma całe 5 minut? Szybki i manewrowy - gratuluję ms Muszę to jeszcze wytestowac. Dziękuję Edit dzisiejsze loty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu RC Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca W dniu 30.05.2024 o 12:45, sp350D napisał: Kto stoi za GrzechuRC? To jest jakiś sklep, ma stronę www, czy też raczej inicjatywa koleżeńsko-prywatna? Wszyscy tu jesteśmy kolegami Pisz lub dzwoń jak coś potrzeba zrobić z pianki. W miarę moich możliwości coś zaradzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 8 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Na Piankolotach w Turlej Grumman zajął 3 miejsce w konkursie lot pod wstęgą która z każdą kolejką była coraz niżej. Brawa dla niego ja tylko pomagałem aby wleciał pod wstege resztę robił on sam 🤣🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi