leszek-bart Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia Podobno w niedziele ma być słonecznie , masz ochotę Pawle ochotę polatać moimi nowymi modelami a ja będę filmował .
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. leszek-bart Opublikowano 15 Lutego Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 Lutego Hura ! Hura! Mam boisko do latania , dogadałem sie z Sołtysem i to za darmo i kiedy chcę , byle nie kolidowało to z meczami i imprezami . . Nazwy wioski nie podam bo zaznaczył Sołtys , którego nazwiska nie podam , że umowa dotyczy tylko mojej osoby . Szkoda tylko , że za oknem mróz 13 stopni i troszkę śniegu . A modele stygną . Naszczęście drugi silnik 4250 okazał się o takich samych parametrach jak pierwszy . Za to regulator nie działał prawidłowo więc wymieniłem go na Redoxa Ewo 60 A. Ustawianie za pomocą karty bardzo proste . Nigdy więcej regulatorów bez karty . Płynny start działa , timer obsługuje regulator . Nic tylko latać . 5
leszek-bart Opublikowano 16 Marca Autor Opublikowano 16 Marca Dzisiaj odbył się oblot Legacy 2 i Legacy Mini . Latał Paweł a ja filmowałem . Jak na mój gust mocno wiało , modelem RC bym nie poleciał . A modele latały równo . Jutro wstawię filmy z lotów . Niby nic wielkiego jak to przy oblocie ale pamiątka jest . Teraz tylko brać się za latanie by wystartować we Włocławku . Taki żart , wystartuje Paweł a ja jak pozwoli będę jego mechanikiem . Regulatory Redox Evo sprawdziły się znakomicie .
Paweł karwowski Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Ty, mechanik ty lepiej dokup baterii i uchwyt w łape. Dziś ci to mówiłem. Licencją FAI i bierz się za latanie.Zima minęła.A tylko trzy miesiące zostały. Ja jadę po naukę i zobaczyć co w trawie piszczy ale trzeba wystartować.
leszek-bart Opublikowano 17 Marca Autor Opublikowano 17 Marca Zapasowe baterie mam nawet 2 . Nawiasem mówiąc przeziębiłem sie wczoraj , a że jestem niezastąpiony w pracy to nie mogę pójść na zwolnienie bo mój zmiennik jest na urlopie do piątku . Postanowiłem grać w Lotto co by zdobyć pieniądze na licencję - taki żart .
Rekomendowane odpowiedzi