Skocz do zawartości

Model Legacy

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzisiaj odbył się oblot Legacy 2 i Legacy Mini . Latał Paweł a ja filmowałem . Jak na mój gust mocno wiało , modelem RC bym nie poleciał . A modele latały równo . Jutro wstawię filmy z lotów . Niby nic wielkiego jak to przy oblocie ale pamiątka jest . Teraz tylko brać się za latanie by wystartować we Włocławku  . Taki żart , wystartuje Paweł a ja jak pozwoli będę jego mechanikiem . Regulatory Redox Evo sprawdziły się znakomicie . 

Opublikowano

Ty,  mechanik ty lepiej dokup baterii i uchwyt w łape. Dziś ci to mówiłem. Licencją FAI i bierz się za latanie.Zima minęła.A tylko trzy miesiące zostały. Ja jadę po naukę i zobaczyć co w trawie piszczy ale trzeba wystartować.

Opublikowano

Zapasowe baterie mam nawet 2 . Nawiasem mówiąc przeziębiłem sie wczoraj , a że jestem niezastąpiony w pracy to nie mogę pójść na zwolnienie bo mój zmiennik jest na urlopie do piątku . Postanowiłem grać w Lotto co by zdobyć pieniądze na licencję - taki żart . 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.