kulfon250 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Ja czekam na "modele" w skali 2:1 to by było coś Patrząc na nową modę coraz większych modeli, to już za chwilę. Szybowiec RC w skali 1:1 już był 1
rkrzysztof Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Dron Predator to też taki duży model RC, jeśli patrzeć na to z tej strony. 1
wojcio69 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Patrząc na dostępność wszelakich materiałów z jakich można budować modele, do tego dostęp do technologi ich budowy, wielkość przestaje być barierą czy granicą. Problemem chyba jest transport takich zabawek. 1
adam.trzaskowski Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Mozna...ale po co? Czym to przewiezc? Gdzie tym latac? A niech to straci zasieg i gdzies sie rozbije. Ja generalnie ubolewam nad faktem, ze nie da sie nigdzie kupic modeli o "srednich" rozmiarach. Cos ok 2m dlugosci na 2x90mm EDF lub jeden 128mm , kadlub z dwoch czesci, zeby sie dalo przewiezc normalnym samochodem. Sa piankowce na jeden 90mm lub dwa 70mm, a potem juz tylko 3m turbiny.
Amadi Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 33 minuty temu, adam.trzaskowski napisał: Ja generalnie ubolewam nad faktem, ze nie da sie nigdzie kupic modeli o "srednich" rozmiarach. Cos ok 2m dlugosci na 2x90mm EDF lub jeden 128mm , kadlub z dwoch czesci, zeby sie dalo przewiezc normalnym samochodem. Sa piankowce na jeden 90mm lub dwa 70mm, a potem juz tylko 3m turbiny. Sky Wing produkuje. https://skywing-rc.pl/pl/p/Skywing-Falcon-82/136 Można dać EDF zamiast tradycyjnej turbiny. Ma 2m i kadłub dzielony😀
adam.trzaskowski Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 23 minutes ago, Amadi said: Sky Wing produkuje. https://skywing-rc.pl/pl/p/Skywing-Falcon-82/136 Można dać EDF zamiast tradycyjnej turbiny. Ma 2m i kadłub dzielony😀 Ale ja chce Su-27, F-15, Mirage, J-10 itd ;D
Jerzy_R Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Godzinę temu, adam.trzaskowski napisał: Gdzie tym latac? A niech to straci zasieg i gdzies sie rozbije. No właściciel terenu raczej się tym nie przejmuje... 2
Market Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 11 godzin temu, wojcio69 napisał: Problemem chyba jest transport takich zabawek. Jak napisał przedpiśca, dla właściciela tej fabryczki i hangaru przy samym pasie startowym razem z całym terenem to nie problem
Andrzej Klos Opublikowano 9 Lutego Autor Opublikowano 9 Lutego 1 minutę temu, Market napisał: Jak napisał przedpiśca, dla właściciela tej fabryczki i hangaru przy samym pasie startowym razem z całym terenem to nie problem To nie jest fabryczka, to jest jego hobby. Wlascicielem jest Tyler Perry:
Market Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 4 minuty temu, Andrzej Klos napisał: To nie jest fabryczka, to jest jego hobby I w ramach tego hobby posiada właśnie prywatną fabryczkę przy prywatnym pasie startowym gdzie RamyRC mu produkuje takie prywatne latadełka. 1
Rekomendowane odpowiedzi