rapier Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A gdzie...Oj chyba znalazlem miejsce dla siebie wlasnie TU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ja tez nie wiedzialem co napisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obara Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zielona Gora Moje kochane, rodzinne miasto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Terminy ukończenia budowy i poziom zaawansowania pewnie takie same jak polskie autostrady i stadiony :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 no tez mogę się tam wprowadzić, tylko najpierw dajcie nr totolotka :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 no tez mogę się tam wprowadzić, tylko najpierw dajcie nr totolotka :devil: ...to sam sobie zbuduje taki domek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja też chce!!! A planowałem Poznań ale pierw potrzeba licencji... a to może za kilka latek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 6,8,12,16,34,25, <-- te są na najbliższe losowanie 7,14,19,22,23,31 <--a te na kolejne To kto się pierwszy przeprowadzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D jeszcze nie wiem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 no tez mogę się tam wprowadzić, tylko najpierw dajcie nr totolotka :devil: Żaden problem, bierz. Totalizator Sportowy Sp. z o.o. ul. Targowa 25 03-728 Warszawa telefon: (0-22) 518-22-00 :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Bhahaha madrian, dobre:D chyba będę grał:D Przy okazji by sie licencje zrobiło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 tak tak niech to powstanie koledzy wy sie wprowadzajcie a ja do was na kawe bede wpadał jak bede na lotnisku - a tak swoja droga niby gdzie to ma byc? przeciez dookoła lotniska w przylepie same domy i lasy - wiem bo latałem tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam. Jeżeli to Osiedle Lotników to między domami (hangarami) to co widać na animacji to chyba pas startowy Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 niby gdzie to ma byc? przeciez dookoła lotniska w przylepie same domy i lasy - wiem bo latałem tam również latałem, a oglądając animację we flashu na w/w stronie uzmysłowiłem sobie jak ma być to osiedle rozmieszczone. Zobacz zdjęcie z lotku ptaka jak ma to wyglądać Zostały mi jeszcze 4 lata ;D abym mógł sie wyprowadzić, może do tego czasu zrobie fortunę jeszcze nie wiem na czym .. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Tylko to osiedle ma jedną, istotną wadę. :? Ktoś podchwycił formę z Zachodu, ale zapomniał o treści... GDZIE TU ZAPARKOWAĆ SWOJEGO ANTKA!? Widziałem reportaż z takiego osiedla w Angli i tam każdy dom, miał własny hangar (zamiast garażu albo oprócz) na awionetkę i z domu się na pas wyjeżdzało od razu samolotem, uliczki osiedlowe były przystosowane do kołowania maszyn. Fajnie wyglądało jak całe osiedle na raz wyjeżdzało "do pracy". Tłum Cessn i innych maszyn między domami jedzie na lotnisko. A tak, mamy tylko domki blisko lotniska... Podobno przez to domy przy Okęciu tanie jak barszcz... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 juz widze gdzie ma byc to osiedle - zazdroszcze inwestorowi - to w zeszłym sezonie jeszcze były grunty orne i teraz je przekształcił pod zabudowe zaoszczedził mnóstwo kasy. w sumie lokalizacja extra dla miłosnikow lotnictwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Tak się zachwycacie a tu dla przykładu: 5:00 rano spisz w najlepsze, a tu sąsiad zaczyna kołować swoim b-52 za oknem bo się do pracy śpieszy .... Gwarantuje wam że miesiąc i w ogródku mielibyście działka przeciwlotnicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 sąsiad zaczyna kołować swoim b-52 Jakie dzialka przeciw lotnicze??Kupic se f-22 Raptor i od 6 do 22 regulowac silnik :mrgreen: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 sąsiad zaczyna kołować swoim b-52 Jakie dzialka przeciw lotnicze??Kupic se f-22 Raptor i od 6 do 22 regulowac silnik :mrgreen: :twisted: Ale Wy niepraktycznie jestescie :roll: Ja wyciszam swoje rancho i spie do 11... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.