rapier Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A gdzie...Oj chyba znalazlem miejsce dla siebie wlasnie TU
Ybami Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
obara Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zielona Gora Moje kochane, rodzinne miasto.
Adam P. Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Terminy ukończenia budowy i poziom zaawansowania pewnie takie same jak polskie autostrady i stadiony :ble:
DJDIT Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 no tez mogę się tam wprowadzić, tylko najpierw dajcie nr totolotka :devil:
Marcus Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 no tez mogę się tam wprowadzić, tylko najpierw dajcie nr totolotka :devil: ...to sam sobie zbuduje taki domek
Marcin K. Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja też chce!!! A planowałem Poznań ale pierw potrzeba licencji... a to może za kilka latek...
Piotrek2136 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 6,8,12,16,34,25, <-- te są na najbliższe losowanie 7,14,19,22,23,31 <--a te na kolejne To kto się pierwszy przeprowadzi ?
Marcus Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D jeszcze nie wiem :mrgreen:
madrian Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 no tez mogę się tam wprowadzić, tylko najpierw dajcie nr totolotka :devil: Żaden problem, bierz. Totalizator Sportowy Sp. z o.o. ul. Targowa 25 03-728 Warszawa telefon: (0-22) 518-22-00 :twisted:
Marcin K. Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Bhahaha madrian, dobre:D chyba będę grał:D Przy okazji by sie licencje zrobiło:)
laminat Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 tak tak niech to powstanie koledzy wy sie wprowadzajcie a ja do was na kawe bede wpadał jak bede na lotnisku - a tak swoja droga niby gdzie to ma byc? przeciez dookoła lotniska w przylepie same domy i lasy - wiem bo latałem tam
ahaweto Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam. Jeżeli to Osiedle Lotników to między domami (hangarami) to co widać na animacji to chyba pas startowy Pozdrawiam Adam.
Eryk Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 niby gdzie to ma byc? przeciez dookoła lotniska w przylepie same domy i lasy - wiem bo latałem tam również latałem, a oglądając animację we flashu na w/w stronie uzmysłowiłem sobie jak ma być to osiedle rozmieszczone. Zobacz zdjęcie z lotku ptaka jak ma to wyglądać Zostały mi jeszcze 4 lata ;D abym mógł sie wyprowadzić, może do tego czasu zrobie fortunę jeszcze nie wiem na czym .. :roll:
madrian Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Tylko to osiedle ma jedną, istotną wadę. :? Ktoś podchwycił formę z Zachodu, ale zapomniał o treści... GDZIE TU ZAPARKOWAĆ SWOJEGO ANTKA!? Widziałem reportaż z takiego osiedla w Angli i tam każdy dom, miał własny hangar (zamiast garażu albo oprócz) na awionetkę i z domu się na pas wyjeżdzało od razu samolotem, uliczki osiedlowe były przystosowane do kołowania maszyn. Fajnie wyglądało jak całe osiedle na raz wyjeżdzało "do pracy". Tłum Cessn i innych maszyn między domami jedzie na lotnisko. A tak, mamy tylko domki blisko lotniska... Podobno przez to domy przy Okęciu tanie jak barszcz... :mrgreen:
laminat Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 juz widze gdzie ma byc to osiedle - zazdroszcze inwestorowi - to w zeszłym sezonie jeszcze były grunty orne i teraz je przekształcił pod zabudowe zaoszczedził mnóstwo kasy. w sumie lokalizacja extra dla miłosnikow lotnictwa.
Bartosz Mesjasz Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Tak się zachwycacie a tu dla przykładu: 5:00 rano spisz w najlepsze, a tu sąsiad zaczyna kołować swoim b-52 za oknem bo się do pracy śpieszy .... Gwarantuje wam że miesiąc i w ogródku mielibyście działka przeciwlotnicze
Marcinmb Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 sąsiad zaczyna kołować swoim b-52 Jakie dzialka przeciw lotnicze??Kupic se f-22 Raptor i od 6 do 22 regulowac silnik :mrgreen: :twisted:
mammuth Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 sąsiad zaczyna kołować swoim b-52 Jakie dzialka przeciw lotnicze??Kupic se f-22 Raptor i od 6 do 22 regulowac silnik :mrgreen: :twisted: Ale Wy niepraktycznie jestescie :roll: Ja wyciszam swoje rancho i spie do 11...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.