rapier Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 A gdzie...Oj chyba znalazlem miejsce dla siebie wlasnie TU
Ybami Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Adam P. Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Terminy ukończenia budowy i poziom zaawansowania pewnie takie same jak polskie autostrady i stadiony :ble:
DJDIT Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 no tez mogę się tam wprowadzić, tylko najpierw dajcie nr totolotka :devil:
Marcus Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 no tez mogę się tam wprowadzić, tylko najpierw dajcie nr totolotka :devil: ...to sam sobie zbuduje taki domek
Marcin K. Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ja też chce!!! A planowałem Poznań ale pierw potrzeba licencji... a to może za kilka latek...
Piotrek2136 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 6,8,12,16,34,25, <-- te są na najbliższe losowanie 7,14,19,22,23,31 <--a te na kolejne To kto się pierwszy przeprowadzi ?
Marcus Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D jeszcze nie wiem :mrgreen:
madrian Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 no tez mogę się tam wprowadzić, tylko najpierw dajcie nr totolotka :devil: Żaden problem, bierz. Totalizator Sportowy Sp. z o.o. ul. Targowa 25 03-728 Warszawa telefon: (0-22) 518-22-00 :twisted:
Marcin K. Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Bhahaha madrian, dobre:D chyba będę grał:D Przy okazji by sie licencje zrobiło:)
laminat Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 tak tak niech to powstanie koledzy wy sie wprowadzajcie a ja do was na kawe bede wpadał jak bede na lotnisku - a tak swoja droga niby gdzie to ma byc? przeciez dookoła lotniska w przylepie same domy i lasy - wiem bo latałem tam
ahaweto Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Witam. Jeżeli to Osiedle Lotników to między domami (hangarami) to co widać na animacji to chyba pas startowy Pozdrawiam Adam.
Eryk Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 niby gdzie to ma byc? przeciez dookoła lotniska w przylepie same domy i lasy - wiem bo latałem tam również latałem, a oglądając animację we flashu na w/w stronie uzmysłowiłem sobie jak ma być to osiedle rozmieszczone. Zobacz zdjęcie z lotku ptaka jak ma to wyglądać Zostały mi jeszcze 4 lata ;D abym mógł sie wyprowadzić, może do tego czasu zrobie fortunę jeszcze nie wiem na czym .. :roll:
madrian Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Tylko to osiedle ma jedną, istotną wadę. :? Ktoś podchwycił formę z Zachodu, ale zapomniał o treści... GDZIE TU ZAPARKOWAĆ SWOJEGO ANTKA!? Widziałem reportaż z takiego osiedla w Angli i tam każdy dom, miał własny hangar (zamiast garażu albo oprócz) na awionetkę i z domu się na pas wyjeżdzało od razu samolotem, uliczki osiedlowe były przystosowane do kołowania maszyn. Fajnie wyglądało jak całe osiedle na raz wyjeżdzało "do pracy". Tłum Cessn i innych maszyn między domami jedzie na lotnisko. A tak, mamy tylko domki blisko lotniska... Podobno przez to domy przy Okęciu tanie jak barszcz... :mrgreen:
laminat Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 juz widze gdzie ma byc to osiedle - zazdroszcze inwestorowi - to w zeszłym sezonie jeszcze były grunty orne i teraz je przekształcił pod zabudowe zaoszczedził mnóstwo kasy. w sumie lokalizacja extra dla miłosnikow lotnictwa.
Bartosz Mesjasz Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Tak się zachwycacie a tu dla przykładu: 5:00 rano spisz w najlepsze, a tu sąsiad zaczyna kołować swoim b-52 za oknem bo się do pracy śpieszy .... Gwarantuje wam że miesiąc i w ogródku mielibyście działka przeciwlotnicze
Marcinmb Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 sąsiad zaczyna kołować swoim b-52 Jakie dzialka przeciw lotnicze??Kupic se f-22 Raptor i od 6 do 22 regulowac silnik :mrgreen: :twisted:
mammuth Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 sąsiad zaczyna kołować swoim b-52 Jakie dzialka przeciw lotnicze??Kupic se f-22 Raptor i od 6 do 22 regulowac silnik :mrgreen: :twisted: Ale Wy niepraktycznie jestescie :roll: Ja wyciszam swoje rancho i spie do 11...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.