Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stery wysokości mam juz zrobione , jeszcze kilka braków jest do uzupełnienia , ale to juz natarcia spływy i na skraju sterów wysokości sa do naklejenia balsowe żeberka które sa wielkości obecnych skrajnych żeberek ale włącznie z poszyciem , jak będę przyklejał to pokażę. Statecznik pionowy przymierzony , pasuje  i właśnie schnie już finalnie wklejony.

Tak że jeszcze trochę mi zostało do posklejania  , ale też sporo mam już zrobione;).

20251006_164043.jpg

20251006_172705.jpg

• Lubię to 3
Opublikowano

Statecznik pionowy wklejony, tam jeszcze drobna kosmetyka bedzie potrzebna na łączeniu garba z statecznikiem ale siedzi juz na swoim miejscu. Troche uzupełniam braki np, wstawiłem rurki naprowadzające w kabinkę , więc kabinka juz tez skończona. A teraz zabrałem sie za kompletowanie skrzydła , to co na foto to jeszcze nie wszystko , na razie rozkminiam co i jak, ale nad większością juz zapanowałem.

20251007_162032.jpg

20251007_165110.jpg

20251007_165355.jpg

20251008_182126.jpg

• Lubię to 2
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.