Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skrzydło z rdzeniem styro  jest pancerne ale myślałem też kiedyś by zrobić drugie konstrukcyjne - oszczędność ok 1kg w skali 1/5. Z drugiej strony nie wiem czy takie konstrukcyjne wytrzymałoby taki start jak na filmie 🙂To był drugi czy trzeci start ale nic się nie uszkodziło.

• Lubię to 3
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Poprawiłem mocowanie maski ,wcześniejszy sposób nie był idealny - maska odpinała się w locie ,sprawę załatwiła sprężynka . Dorobiłem nowe mocowanie podwozia .

mnbnvvn.thumb.jpg.6223ff66a1915d880ad66b41f4389507.jpg

Zabrałem się też za skrzydło wyciąłem  nowe żebra skrajne ,trzeba będzie zabrać się za płat.

CDN

Opublikowano

Paweł z kad Ty bierzesz czas na to?PWS-a ogarnołeś w momet,a teraz Fokker.Jak to pogodzić rodzina praca i masa godzin dla modeli?Podpowiedz bo ja tego nie ogarniam.Nawet w tym roku nie polatalem bo mi czasu brakło.

Opublikowano
8 minut temu, Grzesiek napisał:

Paweł z kad Ty bierzesz czas na to?PWS-a ogarnołeś w momet,a teraz Fokker.Jak to pogodzić rodzina praca i masa godzin dla modeli?Podpowiedz bo ja tego nie ogarniam.Nawet w tym roku nie polatalem bo mi czasu brakło.

Pracuję 30m od domu 😄( Mam warsztat samochodów ciężarowych praca 8-16 ) wracając do domu staram się codziennie ok 1h pogrzebać przy modelach  ,takie przedłużenie pracy .systematyczność daje efekty .

PS zaraz na forum wiedzie temat P-47 2,6m  a w  miedzy czasie mam do naprawy jeszcze dwa modele oraz niespodziankę z Fokkerem 😄

• Lubię to 1
  • Dzięki 2
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.