Paweł Prauss Opublikowano wczoraj o 21:31 Opublikowano wczoraj o 21:31 Jest na tym forum taki gość przez którego wydałem już furę kasy na motorki... I jestem mu za to bardzo wdzięczny 🙂 Dzisiejsza wizyta w Austrii zaowocowała całkiem sporą ilością fajnych motorków, przejechałem prawie 1300 km w 15 godzin i nie mogę patrzeć na samochód, ale warto było. Na dziś zbiorówka, więcej postaram się wkrótce. 3
jarek996 Opublikowano wczoraj o 21:34 Opublikowano wczoraj o 21:34 Od razu KUSICIEL! Dbam o to, zeby Twoje dzieci mialy za co (w przyszlosci) godnie zyc! P.S. moze jakies zdjecie? 2
Paweł Prauss Opublikowano wczoraj o 21:37 Autor Opublikowano wczoraj o 21:37 Za szybki jesteś… BTW uderz w stół a nożyce się odezwą🤣 przy okazji miałem możliwość dotknąć historii silnik do pierwszego drona ever latający cel do szkolenia obrony plot (Niemcy) doczytałem chodzi o US lata 40 ubiegłego wieku A kto zgadnie jak nazywa się ta piękna pani (wizytująca) doczytałem że pracowała w wytwórni? 4
MASK Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Jedne źródła podają Jarosław Kusiciel, inne Jarosław Odnowiciel. Ale to ta sama osoba! ;D Chłopaki, gratuluję strzału, piękne silniki! 2
Paweł Prauss Opublikowano 15 godzin temu Autor Opublikowano 15 godzin temu No dobra to Marylin Monroe
CrazyTomas Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu A wcale że nie nie tylko Norma Jean Baker. MM tylko myślała, że jak się podepnie pod produkcję obronną to jej pijar wzrośnie. 1
Paweł Prauss Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu 1 godzinę temu, symon5 napisał: PIORUNA wypatrzyłem w tej zbieraninie mało, są tam dwa 🙂 no dobra relację czas zacząć dwa Pioruny nr 057 oraz 109, a także przekrój CEZAS-a Te są dla mnie najcenniejsze 2
Paweł Prauss Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu Jeśli będziecie komentować to rozwinę temat, a naprawdę jest o czym mówić/pisać. Nie chciałbym aby to się skoczyło tylko jednym moim wpisem.
symon5 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu A tak z ciekawości czy znane są osiągi PIORUNA ?
jarek996 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 2 godziny temu, Paweł Prauss napisał: Jeśli będziecie komentować to rozwinę temat, a naprawdę jest o czym mówić/pisać. Nie chciałbym aby to się skoczyło tylko jednym moim wpisem. Wal zdjecia, to bedziemy komentowac!
Rekomendowane odpowiedzi