Paweł Prauss Opublikowano Sobota o 21:31 Opublikowano Sobota o 21:31 Jest na tym forum taki gość przez którego wydałem już furę kasy na motorki... I jestem mu za to bardzo wdzięczny 🙂 Dzisiejsza wizyta w Austrii zaowocowała całkiem sporą ilością fajnych motorków, przejechałem prawie 1300 km w 15 godzin i nie mogę patrzeć na samochód, ale warto było. Na dziś zbiorówka, więcej postaram się wkrótce. 3
jarek996 Opublikowano Sobota o 21:34 Opublikowano Sobota o 21:34 Od razu KUSICIEL! Dbam o to, zeby Twoje dzieci mialy za co (w przyszlosci) godnie zyc! P.S. moze jakies zdjecie? 2
Paweł Prauss Opublikowano Sobota o 21:37 Autor Opublikowano Sobota o 21:37 Za szybki jesteś… BTW uderz w stół a nożyce się odezwą🤣 przy okazji miałem możliwość dotknąć historii silnik do pierwszego drona ever latający cel do szkolenia obrony plot (Niemcy) doczytałem chodzi o US lata 40 ubiegłego wieku A kto zgadnie jak nazywa się ta piękna pani (wizytująca) doczytałem że pracowała w wytwórni? 4
MASK Opublikowano wczoraj o 03:13 Opublikowano wczoraj o 03:13 Jedne źródła podają Jarosław Kusiciel, inne Jarosław Odnowiciel. Ale to ta sama osoba! ;D Chłopaki, gratuluję strzału, piękne silniki! 2
Paweł Prauss Opublikowano wczoraj o 06:41 Autor Opublikowano wczoraj o 06:41 No dobra to Marylin Monroe
CrazyTomas Opublikowano wczoraj o 08:00 Opublikowano wczoraj o 08:00 A wcale że nie nie tylko Norma Jean Baker. MM tylko myślała, że jak się podepnie pod produkcję obronną to jej pijar wzrośnie. 1
symon5 Opublikowano wczoraj o 12:24 Opublikowano wczoraj o 12:24 PIORUNA wypatrzyłem w tej zbieraninie 1
Paweł Prauss Opublikowano wczoraj o 13:15 Autor Opublikowano wczoraj o 13:15 1 godzinę temu, symon5 napisał: PIORUNA wypatrzyłem w tej zbieraninie mało, są tam dwa 🙂 no dobra relację czas zacząć dwa Pioruny nr 057 oraz 109, a także przekrój CEZAS-a Te są dla mnie najcenniejsze 2
Paweł Prauss Opublikowano wczoraj o 15:11 Autor Opublikowano wczoraj o 15:11 Jeśli będziecie komentować to rozwinę temat, a naprawdę jest o czym mówić/pisać. Nie chciałbym aby to się skoczyło tylko jednym moim wpisem.
symon5 Opublikowano wczoraj o 16:08 Opublikowano wczoraj o 16:08 A tak z ciekawości czy znane są osiągi PIORUNA ?
jarek996 Opublikowano wczoraj o 17:15 Opublikowano wczoraj o 17:15 2 godziny temu, Paweł Prauss napisał: Jeśli będziecie komentować to rozwinę temat, a naprawdę jest o czym mówić/pisać. Nie chciałbym aby to się skoczyło tylko jednym moim wpisem. Wal zdjecia, to bedziemy komentowac!
Paweł Prauss Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu 6 godzin temu, MASK napisał: Ten MDS z przekładnią - mega ciekawy! Pierwszy raz w życiu na oczy widziałem więc wziąłem 😎 Poszperałem trochę w necie na rosyjskojęzycznych stronach i znalazłem na jego temat co nieco 🙂 https://www.avito.ru/novokuznetsk/kollektsionirovanie/mikrodvigatel_mds_10_reduktornyy_7660065933?context=H4sIAAAAAAAA_wE_AMD_YToyOntzOjEzOiJsb2NhbFByaW9yaXR5IjtiOjA7czoxOiJ4IjtzOjE2OiJVRWNhVnhvTzkxTW9mcmlQIjt9pDyMwT8AAAA Tu można za jedyne 18000 rubli takiego zakupić. 3
Paweł Prauss Opublikowano 32 minuty temu Autor Opublikowano 32 minuty temu Gasparin, MVVS 5,6 AL nie miałem jeszcze takiego, CSTKAM może jakiś junior będzie chciał latać na uwięzi kiedyś jeszcze, ładny stary Rossi 10 i jakaś konstrukcja garażowa duża i ciężka bo ma karter z mosiądzu lub brązu. 1
Rekomendowane odpowiedzi