Skocz do zawartości

Znajoma twarz i model

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny film , zacny modelarz i model ale ci jego koledzy to wypowiedziami niedorośli jakoś do tematu. Słownictwo i wiedza słaba.

Zaś koledze modelarzowi życzę sukcesów 

• Lubię to 1
Opublikowano
17 minut temu, young napisał:

Fajny film , zacny modelarz i model ale ci jego koledzy to wypowiedziami niedorośli jakoś do tematu. Słownictwo i wiedza słaba.

Zaś koledze modelarzowi życzę sukcesów 

Chcialem to samo powiedziec ale nie chcialem psuc tematu, np: zaje...isty to nie jest slowo dla mlodych sluchaczy i w tym kontekscie.  Krzysiu, skad ty masz takich kolegow?! 🙃

• Lubię to 1
Opublikowano

Kol. Krzyśka miałem okazję poznać u kol. Arnolda na Pucharze Wodnosamolotów który odbywał się na zalewie Siemianówka k. Starego Dworu w 2015 albo 2016 roku.

Obaj mieliśmy perypetie z modelami. Mój Mentor "zawinął" się na pierwszym pylonie podczas wyścigu 😟  A model Krzyśka chyba Macchi (na filmie widać go w rogu modelarni na ścianie to ten złoto-czerwony model) podczas lotu pokazowego niefrasobliwy modelarz włączył swój nadajnik (lataliśmy wtedy na 35Mhz) który pracował na tym samym kanale co nadajnik Krzyśka. Efekt był wiadomy - kraksa tego pięknego modelu.

Do dzisiaj nie zapomniałem smaku "Ducha Puszczy" którym częstował nas kol. Arnold 😀

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.