Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Andrzej Klos Opublikowano 19 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 godzin temu 6
young Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Fajny film , zacny modelarz i model ale ci jego koledzy to wypowiedziami niedorośli jakoś do tematu. Słownictwo i wiedza słaba. Zaś koledze modelarzowi życzę sukcesów 1
Andrzej Klos Opublikowano 15 godzin temu Autor Opublikowano 15 godzin temu 17 minut temu, young napisał: Fajny film , zacny modelarz i model ale ci jego koledzy to wypowiedziami niedorośli jakoś do tematu. Słownictwo i wiedza słaba. Zaś koledze modelarzowi życzę sukcesów Chcialem to samo powiedziec ale nie chcialem psuc tematu, np: zaje...isty to nie jest slowo dla mlodych sluchaczy i w tym kontekscie. Krzysiu, skad ty masz takich kolegow?! 🙃 1
ahaweto Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Kol. Krzyśka miałem okazję poznać u kol. Arnolda na Pucharze Wodnosamolotów który odbywał się na zalewie Siemianówka k. Starego Dworu w 2015 albo 2016 roku. Obaj mieliśmy perypetie z modelami. Mój Mentor "zawinął" się na pierwszym pylonie podczas wyścigu 😟 A model Krzyśka chyba Macchi (na filmie widać go w rogu modelarni na ścianie to ten złoto-czerwony model) podczas lotu pokazowego niefrasobliwy modelarz włączył swój nadajnik (lataliśmy wtedy na 35Mhz) który pracował na tym samym kanale co nadajnik Krzyśka. Efekt był wiadomy - kraksa tego pięknego modelu. Do dzisiaj nie zapomniałem smaku "Ducha Puszczy" którym częstował nas kol. Arnold 😀
Rekomendowane odpowiedzi