Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. horn3t Opublikowano 10 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 Marca Malowanie samolotu nr 166842, U.S. NAVY VFA-41 "BLACK ACES"CAG AIRCRAFT - czerwiec 2015r.. Model dostałem na gwiazdkę od syna, więc musiałem się zmobilizować do zrobienia kolejnego "jeta". Sam zestaw prosty i dla masochistów modelarskich wymagał dużo szpachli i szlifowania ale z odległości 1 metra przypomina "horneta" - no i ma ludziki 5
pietrku Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Jak ten dopiero z metra przypomina Super Horneta, to moje modele przypominają cokolwiek dopiero z 300 jardów 😃. 1
Viper Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Szerszeń jak się patrzy, gratuluję 👍. Czy to aparat przekłamuje kolory, czy jakaś inna wariacja kolorystyczna, na diagramie stateczniki pionowe widzę białe, a na modelu szare? 1
a74BACK Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Fajny model na radio 👍 Do postawienia na radio 😁😉 1
horn3t Opublikowano 15 Marca Autor Opublikowano 15 Marca 1 godzinę temu, Viper napisał: Szerszeń jak się patrzy, gratuluję 👍. Czy to aparat przekłamuje kolory, czy jakaś inna wariacja kolorystyczna, na diagramie stateczniki pionowe widzę białe, a na modelu szare? Stateczniki są pomalowane na biało tyle, że na nie maluje na cacy jak lakier samochodowy, tylko jest modulacja koloru plus brudzenie co w efekcie na cyfrowej fotografii wygląda bardziej szaro faktycznie mogło by być więcej bieli ale właśnie nie chciałem aby ten fragment się wyróżniał.
Viper Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Dzięki, ja nie jestem jakimś modelarskim purystą czepiającym się odcieni Efekt bardzo fajny.
Rekomendowane odpowiedzi