Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. horn3t Opublikowano 10 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 Marca Malowanie samolotu nr 166842, U.S. NAVY VFA-41 "BLACK ACES"CAG AIRCRAFT - czerwiec 2015r.. Model dostałem na gwiazdkę od syna, więc musiałem się zmobilizować do zrobienia kolejnego "jeta". Sam zestaw prosty i dla masochistów modelarskich wymagał dużo szpachli i szlifowania ale z odległości 1 metra przypomina "horneta" - no i ma ludziki 5
pietrku Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Jak ten dopiero z metra przypomina Super Horneta, to moje modele przypominają cokolwiek dopiero z 300 jardów 😃. 1
Viper Opublikowano Niedziela o 17:35 Opublikowano Niedziela o 17:35 Szerszeń jak się patrzy, gratuluję 👍. Czy to aparat przekłamuje kolory, czy jakaś inna wariacja kolorystyczna, na diagramie stateczniki pionowe widzę białe, a na modelu szare? 1
a74BACK Opublikowano Niedziela o 17:52 Opublikowano Niedziela o 17:52 Fajny model na radio 👍 Do postawienia na radio 😁😉 1
horn3t Opublikowano Niedziela o 19:38 Autor Opublikowano Niedziela o 19:38 1 godzinę temu, Viper napisał: Szerszeń jak się patrzy, gratuluję 👍. Czy to aparat przekłamuje kolory, czy jakaś inna wariacja kolorystyczna, na diagramie stateczniki pionowe widzę białe, a na modelu szare? Stateczniki są pomalowane na biało tyle, że na nie maluje na cacy jak lakier samochodowy, tylko jest modulacja koloru plus brudzenie co w efekcie na cyfrowej fotografii wygląda bardziej szaro faktycznie mogło by być więcej bieli ale właśnie nie chciałem aby ten fragment się wyróżniał.
Viper Opublikowano Niedziela o 20:05 Opublikowano Niedziela o 20:05 Dzięki, ja nie jestem jakimś modelarskim purystą czepiającym się odcieni Efekt bardzo fajny.
Rekomendowane odpowiedzi