Jerzy Markiton Opublikowano Czwartek o 07:41 Opublikowano Czwartek o 07:41 I wtedy cena zbliżona do Jeti.... (R/RS) Rafał - kupisz najbardziej wypasioną aparaturę, nie masz czasu z niej skorzystać (wykorzystać) to za 5 lat, jak znajdziesz czas to okaże się, ze weszły nowsze systemy i pojawiły się nowe sposoby wykorzystania w których Twój wypasiony sprzęt słabo sobie radzi i trzeba to wymienić... Sorry, ale takie odnoszę wrażenie czytając Twoje reakcje. Pozdrawiam - Jurek
chicken007 Opublikowano Czwartek o 13:46 Autor Opublikowano Czwartek o 13:46 Sorki ale nie chodzi mi o wypas tylko bardziej niezawodność, a jak już zdecydowałem się zmienić aparaturę to niech to będzie coś konkretnego mimo iż potrzebuję jej do zwykłego polatania sobie bez wodotrysków. Taki kaprys. 2
samolocik Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Jestem ciekaw jak się ma pewność linku w przypadku Jeti DS12, który ma jeden moduł nadawczy 2,4Ghz w porównaniu z nadajnikami DS14 II, DS16 II i DS24, które mają dwa moduły nadawcze. Koledzy wypowiadali się o pewności linku posiadając nadajniki z dwoma modułami nadawczymi.
chicken007 Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu To jeszcze zapytam tylko o jedno, bo z tego co widzę to jeti ds12 jest na rynku od paru ładnych lat i może się zdarzyć że producent postanowi za miesiąc wycofać ten model ze sprzedaży i jak wtedy wygląda kompatybilność z aktualnie wprowadzanymi na rynek odbiornikami dla nowych aparatur Jeti? Pytam bo nie znam kompletnie systemów tego producenta i kompatybilności odbiorników w stecz. Czy Jeti ma tendencje do częstych zmian które wykluczałyby możliwość przywiązania się do np. Ds12?
kulfon250 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Jeti to nie Futaba, która specjalizuje się w tworzeniu miliona systemów , jest jeden system od wielu lat.
chicken007 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu Ok. Dzięki to mi wystarczy. Jeszcze się z tym prześpię ale chyba będzie ds12. Jeszcze raz dzięki za zainteresowanie i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi