Jerzy Markiton Opublikowano Czwartek o 07:41 Opublikowano Czwartek o 07:41 I wtedy cena zbliżona do Jeti.... (R/RS) Rafał - kupisz najbardziej wypasioną aparaturę, nie masz czasu z niej skorzystać (wykorzystać) to za 5 lat, jak znajdziesz czas to okaże się, ze weszły nowsze systemy i pojawiły się nowe sposoby wykorzystania w których Twój wypasiony sprzęt słabo sobie radzi i trzeba to wymienić... Sorry, ale takie odnoszę wrażenie czytając Twoje reakcje. Pozdrawiam - Jurek
chicken007 Opublikowano Czwartek o 13:46 Autor Opublikowano Czwartek o 13:46 Sorki ale nie chodzi mi o wypas tylko bardziej niezawodność, a jak już zdecydowałem się zmienić aparaturę to niech to będzie coś konkretnego mimo iż potrzebuję jej do zwykłego polatania sobie bez wodotrysków. Taki kaprys. 2
samolocik Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Jestem ciekaw jak się ma pewność linku w przypadku Jeti DS12, który ma jeden moduł nadawczy 2,4Ghz w porównaniu z nadajnikami DS14 II, DS16 II i DS24, które mają dwa moduły nadawcze. Koledzy wypowiadali się o pewności linku posiadając nadajniki z dwoma modułami nadawczymi.
chicken007 Opublikowano 17 godzin temu Autor Opublikowano 17 godzin temu To jeszcze zapytam tylko o jedno, bo z tego co widzę to jeti ds12 jest na rynku od paru ładnych lat i może się zdarzyć że producent postanowi za miesiąc wycofać ten model ze sprzedaży i jak wtedy wygląda kompatybilność z aktualnie wprowadzanymi na rynek odbiornikami dla nowych aparatur Jeti? Pytam bo nie znam kompletnie systemów tego producenta i kompatybilności odbiorników w stecz. Czy Jeti ma tendencje do częstych zmian które wykluczałyby możliwość przywiązania się do np. Ds12?
kulfon250 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Jeti to nie Futaba, która specjalizuje się w tworzeniu miliona systemów , jest jeden system od wielu lat.
chicken007 Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu Ok. Dzięki to mi wystarczy. Jeszcze się z tym prześpię ale chyba będzie ds12. Jeszcze raz dzięki za zainteresowanie i pozdrawiam.
witold_pi Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 11 godzin temu, kulfon250 napisał: Jeti to nie Futaba, która specjalizuje się w tworzeniu miliona systemów , jest jeden system od wielu lat. Chyba nie tak do końca system 900MHz jest w 2 wersjach niekompatybilnych odbiorników?
kulfon250 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 5 godzin temu, witold_pi napisał: Chyba nie tak do końca system 900MHz jest w 2 wersjach niekompatybilnych odbiorników? Pisałem o bazowych odbiornikach 2.4 nie o satelitach. Tu masz rację są dwa rodzaje. Ale w małych normalnych modelach nikt tego nie używa. A jak chcesz zobacz ile ma systemów w bazowych odbiornikach 2.4 Futaba. Obrazek poniżej i to tylko systemy 2.4
Rekomendowane odpowiedzi