Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pengo Opublikowano 22 Kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 Kwietnia Cześć! Muszę trochę odpocząć od budowy raptorka i znalazła się ku temu idealna okazja. Nasz kolega Przemek opublikował na Cults Jaka 130, czyli naszego Bielika Model został zaprojektowany pod EDF 50mm ale z racji że mam w szufladzie EDF 64mm troszkę go powiększyłem, dokładnie o 28% Napęd Freewing 64mm 6s ESC 60A Zasilanie Lihv 6s 2400mah Rozpiętość po przeskalowaniu około 900mm Po wydrukowaniu większości elementów prace nabrały tępa, malowanie będzie nasze, dziś wskoczył kolor bazowy, jutro powinienem zabrać się za kamuflaż. Kadłub i skrzydła pomalowałem żywicą epoxydową, poszło na to 50g, waga końcowa jeszcze nie znana 4 1
pengo Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu Trochę ozdobiłem bielika, numery i szachownice trochę nie trzymają proporcji ale tak to jest jak się rysuje na oko poza tym drukowanki u mnie nie żyją zbyt długo. Pozostały jeszcze do dorobienia pylony na uzbrojenie montaż serw itd. 2
japim Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Zaczyna wyglądać bojowo. Jaka masa bez wyposażenia?
pengo Opublikowano 20 minut temu Autor Opublikowano 20 minut temu Godzinę temu, japim napisał: Zaczyna wyglądać bojowo. Jaka masa bez wyposażenia? to co na zdjęciu 1160g, ale jest juz zamontowany edf, regiel i odbiornik. Jeszcze serwa okolo 50g, popychacze, kilka drobiazgów i bateria 290g wiec 1500g będzie spokojnie. EDF w/g producenta dmucha 1950g więc z ręki poleci Kadłub jest wydrukowany na 1,2 i 3 ścianki, skrzydła na 1 ściankę
Rekomendowane odpowiedzi