Skocz do zawartości

XIX Międzynarodowy Piknik Modelarski RC AirShow Racibórz 11-13.09.2026

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko, bo ze względów rodzinno-logistycznych mogę być albo sobota albo niedziela, a chciałem zobaczyć (czy będą?) jak latają modele z silnikami odrzutowymi, bo nigdy nie widziałem. Pojawić się w sobotę czy lepiej niedziela?

Opublikowano
10 godzin temu, barti14 napisał:

Mam pytanko, bo ze względów rodzinno-logistycznych mogę być albo sobota albo niedziela, a chciałem zobaczyć (czy będą?) jak latają modele z silnikami odrzutowymi, bo nigdy nie widziałem. Pojawić się w sobotę czy lepiej niedziela?

Sobota zdecydowanie

Opublikowano

Dziyńki Ci Pyjter za ta katapitalno możliwość spotkanio się z fajnymi ludźmi, kerych znom ino z ich ksyw - czy jak sie to tyroz godo ? To były piykne 2 (dlo mnie) 2 dni......

Pszaja Ci - Jurek

• Lubię to 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Drodzy koledzy modelarze przyjaciele,

Pomimo potężnego zmęczenia chciałbym jeszcze raz Wam podziękować za udział w naszym XIX pikniku w Raciborzu .

To co tu się działo przez te dni przejdzie do annałów historii. Historii którą stworzyliście Wy uczestnicy tego pikniku.

Tak zmęczony to już naprawdę dawno nie byłem ale czuję ogromną satysfakcję z tego. 

Dziękuję jeszcze raz Wam wszystkim bardzo i do zobaczenia za rok !!!!

IMG-20260913-WA0019.thumb.jpg.cdef8d979f75337897d11a4f19109102.jpgIMG-20260913-WA0021.thumb.jpg.51f581502fb416ebf8fc54926ba74f5a.jpg

• Lubię to 2
  • Dzięki 1
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.