Juffre Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Hej, dołączam do zabawy w ESA. Rozpoczynam budowę pierwszego combata. Wybór padł na Yak-7 od napolskimniebie.pl . Z tej strony wielkie dzięki dla @endriuRC który pomógł mi w wyborze. Nie mam zbyt dużego doświadczenia w budowie samolotów RC więc spodziewajcie się wielu pytań z mojej strony Sprzęt jakiego zamierzam użyć: - silnik A2212/10T 1400KV z prop saverem - śmigło GWS 8x4 - serwa chińskie MG90 - ESC 30A - odbiornik ELRS 2.4GHz - jakaś mała pchełka - aku 3S 1300mAh Nie mam jeszcze sprecyzowanego malowania, zobaczymy jak się potoczy budowa.
endriuRC Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Te serwa chińskie mg90 to szajs kup sobie serwa metalowe DSPOWER. Powodzenia w budowie czekam na relację ! Śmigło APC 8X6 dużo lepiej się sprawdzi niż te pomarańczowe gws które jest tandetne. Polecam stałą piastę przy gumkach jest bardzo niebezpiecznie i jest problem ponieważ pekają i caly czas je trzeba wymieniać.
Juffre Opublikowano 52 minuty temu Autor Opublikowano 52 minuty temu Dzięki wielkie za podpowiedzi! Zmienię komponenty. Pierwsze szlify za mną:
Rekomendowane odpowiedzi