AndrzejC Opublikowano Środa o 10:08 Opublikowano Środa o 10:08 Z uwagi na to, że wyrasta mi nowe pokolenie dzieciaków w rodzinie, więc dziadek modelarz, czyli ja, tych planów poszukuje do zbudowania tych samolocików przez moje wnuki. Jeszcze lepsze byłyby całe zestawy oczywiście niesklejone. Mogę się zrewanżować np mikro serwami. Wchodzi w grę także wypożyczenie, ponieważ skopiowanie tych planów nie sprawia mi żadnego problemu. Próbowałem szukać w internetach, ale jakoś słabo mi idzie to szukanie. W sumie inne podobne plany też będą mile widziane. A.C.
RobRoy Opublikowano Środa o 16:05 Opublikowano Środa o 16:05 Może coś podejdzie koledze... Jak potrzeba więcej szczegółów - to pisz .
RobRoy Opublikowano Piątek o 19:28 Opublikowano Piątek o 19:28 Dorzucę jeszcze to ,tu nie zginie.... dzięcioł 1.pdf dzięcioł 2.pdf 1
RobRoy Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Co jakiś czas powraca temat prostych modeli rodem z "PRL-u", czyli takich od których zaczynało modelarstwo wielu z kolegów, zestawów jaskółek itp, A1/2 , A1 ... . Ktoś powie - a po co to budować ? ...a po co w ogóle coś budować ? Może należy otworzyć temat takich właśnie modeli i kto ma takie plany wrzuci je na forum, żeby były w jednym miejscu. Było tego dosyć sporo. Nawet zdjęcie rysunku telefonem może wystarczyć. Czy to się kiedyś komuś przyda - nie wiadomo, ale co to szkodzi zachować na przyszłość. Obserwując zaostrzające się przepisy dla modelarzy pomyślałem sobie że oby tylko możliwość budowy takich modeli nam nie pozostała.... . 4
rosik Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Popieram pomysł👍. Sam miałem zamiar poruszyć taki wątek.
Rekomendowane odpowiedzi