Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, Shock napisał:

Patryk, proszę nie analizuj i kontratakuj każdego postu wypowiadających się kolegów bo nie jesteś wyrocznią ani autorytetem - mnie osobiście ulewa się po Twoich mocno rozbudowanych, analitycznych postach ( gdzie nie twierdzę że nie przewija się w nich ziarno prawdy)

Czyli jak ktoś rzuca 15 tez, to mogę odnieść się do jednej z nich, czy jak?

I nie muszę być żadną wyrocznią, czy autorytetem, żeby pokazać błędy w rozumowaniu, bądź bezpośrednio odpowiedzieć (bo i nie jestem, czemu miałbym być?).

Sorry Rafał, 19 lat nie dyskutowałem ani razu z moderacją, ale tu się nie zgadzam.

Jak ktoś publicznie rzuca tezy, to też naraża się na publiczną krytykę tych tez.

A jeśli można sobie rzucać bardzo mocno polityczne tezy (bo nie ukrywajmy, ta dyskusja ma bardzo polityczny podtekst), ale już nie można na nie odpowiedzieć, to to co tu powstanie będzie straszne i okropnie nieprzyjazne dla ludzi z zewnątrz.

Szczerze uważam, że pole do wejścia moderacji było dużo wcześniej, bo weź pod uwagę, że całość zaczęła się od jechania po dużej grupie ludzi (bardzo politycznego z resztą, nie próbujmy tego ukrywać), a główny zarzut jest do mnie, że zbyt "analitycznie" odpowiadam.

Poza tym -  mogę zapytać dlaczego Ci się ulewa?

Gdzie jest ten problem?

Czy kiedy temat jest stricte techniczny i też tak robię, to problem wciąż jest?

To jest jedynie forma, mająca na celu bycia konkretnym.

• Lubię to 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.