skidan Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam. Uprzejmie informuję, że 16 lub 17 maja odbędzie się I Bitwa o Bolesławiec. :jupi: Wczoraj otrzymałem wstępne informacje z MDK i na 75% uda się coś zorganizować przy okazcji dni Bolesławca. Mamy idealne miejsce na terenie MOSiR'u Poproszono mnie również, abym zrobił wstępne rozeznanie wśród zawodników. Więc, ręka w górę kto przyjedzie. :mrgreen: W imieniu MDK w Bolesławcu gorąco zachęcam i zapraszam wszystkich ESA-maniaków do przybycia. Edit. Wkradł się mały błąd w datach i nie sprawdziłem w jakie dni to wypada. na innej stronie znalazłem aktualne informacje. przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Świetnie, tylko ja mam takiego pecha ze w tych dniach jade z moją "klasą" na wycieczke do 3-City Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezpl Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Panowie czy nie moglyby sie te zawody rozegrac w innym terminie np.wakacyjnym(lipiec) ze wzgledu na to ze wiecej osob ma wtedy wolne. Chetnie bym wystartowal ale maj mi nie pasuje. Pozdrawiam i mam nadzieje ze bedzie super impreza 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 12 lub 13 maja Czarno widzę ,kto weżmie urlop na zawody ESA? Realne są tylko dni wolne od pracy lub bitwa lokalna.Zwłaszcz że 16.05 są zawody ACES zaliczane do Pucharu Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 dlatego pisalem juz danielowi zeby to zostalo przelozone na którąś sobote lub niedziele no ta data to mi pasi, musisz mi tylko zamowic pakiet z HK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezpl Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 To kiedy ta impreza panowie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Edit. Wkradł się mały błąd w datach i nie sprawdziłem w jakie dni to wypada. na innej stronie znalazłem aktualne informacje. przepraszam Google sprawiło mi psikusa. To kiedy ta impreza Proponowany termin to 16 lub 17 maj 2009. Jeśli jednak będzie zbyt mała liczba chętnych z powodu innych zawodów to oczywiście zostanie zmieniony. Czekam na propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 16 maja są zawody WW II więc myślę że na ten termin będzie mało chętnych. A może zawodnicy z WW II we Wrocławiu pojadą następnego dnia na ESA do Bolesławca ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 U mnie odpada do mam inne zawody w tym terminie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 16 maja są zawody WW II więc myślę że na ten termin będzie mało chętnych. A może zawodnicy z WW II we Wrocławiu pojadą następnego dnia na ESA do Bolesławca ;D Jeśli tak. To może ja przyjade do Lubina i na koniec imprezy zrobimy 3 kolejki o 4-pak bezakloholowego. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 O nie wiem... W tym roku z tego co wiem jest dużo więcej zawodników i do WW II i do WW I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Skidan zapraszamy do Lubina!Obawiam się jednak,że jeżeli dopisze frekwencja wśród startujących to nie będzie czasu na rozegranie choćby jednej kolejki ESA.Mamy rozegrać I i II WŚ. a to zabierze trochę czasu.Treningowo możemy polatać ESĄ w przerwach.O terminie Twoich zawodów możemy porozmawiać,chyba że koledzy z Warszawy,Pabianic,Zduńskiej Woli i inni zdecydują się zostać na niedzielę aby wziąć udział w zawodach w Bolesławcu.Ale to już Ty,jako organizator musisz przeprowadzić ankietę wśród zawodników.Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Skoro na 16-17.05 2009 nie ma chętnych to może 30 lub 31,05,2009. Bardzo nam zależy na zorganizowaniu tych zawodów w tym roku. Jeśli się nam to uda zrobić i frekwencja dopisze to jest ogromna szansa na wpisanie tych zawodów na stałe do kalendarza imprez w Bolesławcu. Gorąco zapraszamy . Jeszcze raz ręka w górę kto przyjedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Na razie to nie widać chętnych do zorganizowania następnych zawodów ESA.Duch w narodzie ginie .Może Katowice lub Poznań coś wymyślą?We Wrocławiu to dopiero Mikołajkowe,chyba,że w pażdzierniku,z okazji rewolucji Chętni do zorganizownia zawodów są, tylko zawodników brak. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Jak to brak. Daniel na mnie możesz zawsze liczyć żeby tylko te zawody nie kolidowały z zawodami spalinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Myślę,że na 30.05 zjadą się do Bolesławca zawodnicy z Wrocławia i Lubina.Może zjawi się ktoś z Pabianic i Zduńskiej Woli albo z Poznania ?Musisz spróbować.No risk no fun jak mawiali starożytni rzymianie :lol2: Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Jeśli Pan Tomek z Pabianic będzie sie wybierał to pewnie też wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No risk no fun jak mawiali starożytni rzymianie Dokładnie :mrgreen: Ale wiesz Wodzu 7... veni vidi vici Więc myslę że trzeba się stawić i walczyć :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Miszczu. W najgorszym wypadku powtórzymy walkę z grudnia. 1 na 1 :wink: ale mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Miszczu. W najgorszym wypadku powtórzymy walkę z grudnia. 1 na 1 :wink: ale mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby. Ale tym razem będziesz miał model z EPP więc moge się bać A że bać się mozna udowodniłeś na zawodach we Wrocławiu :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.