stawoj Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Moje dzieła powstały spontanicznie, natchniony chwilą dnia ... Oda do Helików deszczu i wiatru w każde latanie a co dwa dni pechowe lądowanie utraty zasięgu i słabych baterii koślawego podwozia i wgniecionych karoserii niech lipole do 2 voltów zchodzą a z owiewki farba i lakier odchodzą nie równych łopat i zwarć regulatora zatarcia silnika i połamania rotora twardych lądowań i krzywych wirników luzów na trybach i pustych zbiorników w locie plecowym wyłączenia odbiornika urwania ogona i zalanego silnika metr nad ziemią pomylenia kierunku przerwania w połowie życiowego stosunku w locie reversów samo przestawienia i pary kwarców roztrojenia pękniętych snapów i krzywych rotorów złamanych zębatek i przepięknych kreciorów z bólem i łzami wracania do domu ze złamaną anteną i workiem złomu życzę z całego serca -- autor stawoj Oda do wiatru wieje wiater, wieje, modelarz sie nie śmieje, jak tak dłużej powieje, to modelarz zgłupieje, choruje, choruje, i od rana sie alkocholizuje, znów dzisiaj niczym nie posteruje, a z ust cisną się tylko chu...e ile można dmuchać, protestuje, i od ściany do ściany się snuje. z tego morał taki, że przez wiatr to w domu tylko draki ... autor stawoj ma ktos jeszcze takie ciągotki twórcze jak ja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Nie wiem czy to dobry odruch .. ale uśmiałem się że hej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 :shock: Niezle Ten pierwszy lepszy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ja się czasem grafomańsko wyżyć muszę. Ale co to za gatunek jest, tego już nie powiem, bo i nie wiem: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=13142 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawoj Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Gdy ci sztywnieje z zimna ...kciuk I szron na wąsach się osadza! Gdy pakiet juz nie może (choćby mógł..) I kret z uśmiechem w sen zapada.. Znaczy to czasu bieg Co gna na oślep bez wytchnienia I pierwszy tej jesieni śnieg Zamyka sezon modelarzenia I czas już każe odstawić w kąt Modelu resztki i radio spocone.. Pakiety nabić by nie był swąd W pierwszy wiosenny dłuższy dzionek Nim jednak z północy wiatry będą wiać Wypijmy za to przyjaciele By na ziemię spadały k...wa wasza mać Złote Liście - a nie modele !! autor : Aquarius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 BRAWO !!!!!!!! :shock: :mrgreen: Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Może jakaś muza i zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Może jakaś muza i zdjęcia? Może to nie muza , ani wielka sztuka... "Krecik" Lazłem dziś po łące wielkiej, I słuchałem trawy miękkiej, W ręku dzierżę samolocik, Na paseczku mam pilocik, Już antenka w niebo mierzy, Już na smigle w niebo bieży, Drapie już za uszkiem chmurę, Bardzo ostro pnie się w górę, Gdzieś przy stopie, nikły głosik, "Zaraz spadnie samolocik", W dół luknąłem, a tam kret, Uśmiecha się, unosząc brew, Wcale nie chcę go dziś słuchać, Wolę na samolot lukać, Lecz, cóż złego tam się darzy! Spada z nieba model wraży! Już się serwa nie słuchają, Już ogniwa mi zdychają, Silnik wyje jak teściowa, Którą dzisiaj boli głowa. I na punkcik idealnie, Wali w ziemię mi centralnie, Chichot wredny, wręcz szatański, A ja zmawiam "Anioł Pański". Kret już turla się w swym dole, Czekaj, czekaj ty matole! Mam ja tubkę cyjaneczka, I nie minie nam chwileczka, Znów modelik będzie cały, A tobie aż wylezą gały. Ze mnie śmiać się ty potworze? Zaraz urwę ci poroże! Czy co tam ci gdzieś wystaje, Szans ci drugich już nie daję! Leje na pęknięcia kleja, Choć wygląda jak u fleja, Model znowu jest calutki, I znikają kreta skutki, Wniosek z tego drogie panki, Lepcie model z EPP pianki... :lol2: Taaa grafomania pełną gębą. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Dobreee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 No miodzio!!! Może dołoży ktoś jakiś rap lub chocby funky. Dobra niech będzie Discopolo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 jak będzie trzeba na polskim zarecytować wierszyk to się zgłoszę ten kreci jest zaje.... świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 ... Dobra niech będzie Discopolo. Zasadniczo da się załatwić: http://www.mdpm.bzi.pl/index.php :lol2: Co prawda w tej formie program raczej nie tworzy piosenek o modelarstwie, ale można utworzyć własną bazę tekstów. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.