noker Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Po co robiłeś kalibrację? Coś było nie tak z nadajnikiem po wyciągnięciu z pudełka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Przypadkiem z portem trenera czegoś w menu nie robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Twardy reset (EXIT + włącz aparaturę) puść EXIT kilkanaście pisków głośnika i po chwili powinna się podnieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Nie grzebałem za bardzo w menu i jak coś przestawiłem ,to wracałem do położenia wyjściowego.Twardy reset pomógł i śmiga jak trzeba.Eptita punkcik,tylko gdzie to kliknąć ,bo nie widzę .A kalibrowałem ponieważ w opcji display te kreseczki wychylały się nie do końca skali i chciałem to poprawić , a wyszło jak wyszło .Najważniejsze ,że działa .Teraz tylko pogoda odpowiednia i w górę . Dziekuję za pomoc pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 No nie wiem, czy tutaj bez założenia swojego wątku zaaplikujesz mi punkcik chyba, że przez Admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Bezinteresowność to piękna cecha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Panowie, tu na forum zawsze wesoło Marcin przybijam piątkę... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Panowie kolega napisał to: Twardy reset pomógł i śmiga jak trzeba.Eptita punkcik,tylko gdzie to kliknąć ,bo nie widzę więc tylko odpowiedziałem, z czego od razu hallo :?: No nie wiem, czy tutaj bez założenia swojego wątku zaaplikujesz mi punkcik chyba, że przez Admina. Co w tym interesownego :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 A kalibrowałem ponieważ w opcji display te kreseczki wychylały się nie do końca skali i chciałem to poprawić , a wyszło jak wyszło Tak ma być, w opcjach możesz ustawić wychylenia do 120%, wtedy dojdą do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielinskijanek Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Czy jesli chodzi o zakup w sklepie turnigy 9x .. w nazwie jest do wyboru mode1 badz mode2 ... ja stawiam na mode2 ale czy to robi roznice?? gdybym kupil mode1 ale chcial latac w mode2 to to nie bedzie robilo wielkiej roznicy w aparaturze? tzn. bedzie trzeba ja rozkrecac i cos gdzebac w jakis sprezynkach czy na 100% bez problemu da sie to zmienic w menu na ekranie aparatury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Czy jesli chodzi o zakup w sklepie turnigy 9x .. w nazwie jest do wyboru mode1 badz mode2 ... ja stawiam na mode2 ale czy to robi roznice?? gdybym kupil mode1 ale chcial latac w mode2 to to nie bedzie robilo wielkiej roznicy w aparaturze? tzn. bedzie trzeba ja rozkrecac i cos gdzebac w jakis sprezynkach czy na 100% bez problemu da sie to zmienic w menu na ekranie aparatury? Możesz kupić dowolne mode i ustawić dowolne nadajniku. Będziesz zmuszony przełożyć sprężynkę, ale to robota na tyle prosta, że nie ma o czym wspominać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielinskijanek Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 hę a jednak ... znaaczy wolal bym nie, bo, a jeszcze cos rozwale! nigdy nic nie wiadomo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 hę a jednak ... znaaczy wolal bym nie, bo, a jeszcze cos rozwale! nigdy nic nie wiadomo! Jeżeli uważasz, że coś uszkodzisz, to przejrzyj sobie w internecie informacje na ten temat. Robota naprawdę banalna, a czas oczekiwania w hk na mode 1 jest duż krótszy niż na mode 2 więc absurdem jest czekać dłużej. Możesz też kupić na allegro, czy w sklepie internetowym i poprosić sprzedawce o przekładkę. Zrobi to nieodpłatnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linean Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 mam takie pytanie z innej beczki , ile na oko aparatura wytrzyma na baterii 1000mAh , bo jestem zmuszony korzystać z takiej przez około 2 tygodnie , i nie wiem czy opłaca się inwestować na taki okres w nową baterie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 NiMH? LiPo 2S? LiPo 3S? LiFe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linean Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 NiMH? LiPo 2S? LiPo 3S? LiFe? \LIPo 3S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Ja stawiam na około 10 godzin w powietrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linean Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 a to w zupełności wystarczy dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Ja stawiam na około 10 godzin w powietrzu. Może nie 10, ale 5h bezpiecznego latania na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Hej ho. Z racji, że moja aurora pojedzie na gwarancji do Niemczech i pewnie do końca sezonu zostanę bez aparatury, szakuam jakieś taniej zastępczej. Czy problem stanowi podłączenie Turnigy do kompa przez złącze minijacka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.