specyfick Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Ładne fotki nasz Andrzej tu porobił. Nie ma to tamto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Czesc Fajne fotki, fajne zawody. Od jakiegos juz czasu F3F mi sie podoba, ale jak sie mieszka miedzy polami kukurydzy i ziemniakow, a do najblizszego zbocza ponad 200 km, to mozna tylko pomarzyc. Dlatego niesmialo zaczynam w F5B . Tez fajnie ;D , tylko... :evil: jeszcze drozej :? . Napisz jakimi modelami lata czolowka. Widzialem nawet jedna Supre, czy tylko mi sie zdawalo? Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Napisz jakimi modelami lata czolowka. więc tak, przewijają się różne modele, wymienię kilka - Acacia II i III, New Sting, Viking, Trinity, Big Bird, Whirlwind, Aris, Nyx, RaceM, Ceres, Furio, Lumax itd itp wszystkie te są full composite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarwi Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Napisz jakimi modelami lata czolowka. wszystkie te są full composite Innej alternatywy nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 I to właśnie mi się nie podoba. Wygrywają Ci co mają kasę, ale teraz prawie to reguła w każdej kategorii. Zawsze można jednak wystartować dla funu - jakimś drewniakiem i tak zrobię za rok ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Znów klikłem 2 razy przypadkowo i pojawiły się 2 moje posty pod sobą. Nie zdarzyło mi się to po raz pierwszy... Czy jest jakaś opcja by można wykasować - całkowicie swoją odpowiedź bez ingerencji adminów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 I to właśnie mi się nie podoba. Wygrywają Ci co mają kasę, ale teraz prawie to reguła w każdej kategorii. Zawsze można jednak wystartować dla funu - jakimś drewniakiem i tak zrobię za rok ;-) to będzie nas dwóch :jupi: .. może ktoś jeszcze się znajdzie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitplane Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Malin, W zawodach F3F startują głównie modele dopasowane mniej lub bardziej do F3F. Wiec nie dziw sie ze trudno byłoby easygliderem czy jaskółką wygrać zawdody. Ale nie jest prawdą że aby wygrać trzeba mieć kase. Wystarczą umiejętności w budowaniu :wink: modelu, konsekwencji i też mozna powalczyć o dobre miejsca (np . Leszek z VIPem) A swoją drogą dziwiłem się , że nie wystartowałeś., tymbardziej ze byłeś 100m od zawodów Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarwi Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 I to właśnie mi się nie podoba. Wygrywają Ci co mają kasę, ale teraz prawie to reguła w każdej kategorii. To nie jest tak do końca... Modelarz, który ma aspiracje walczyć o wysokie lokaty na zawodach, potrafi sobie wiele odmówić, żeby kupić dobry model. Raz na cztery, pieć sezonów można zafundować sobie nowy model i nie jest to znowu takie ogromne obciążenie finansowe. I wcale nie musi to być "nówka", często można kupić laminata z drugiej ręki, który z serwami kosztuje połowę tego co nowy. Popatrz na zdjęcia z zawodów: Jurek pilotuje New Stinga, który lata już siódmy sezon, i to jak lata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 A swoją drogą dziwiłem się , że nie wystartowałeś., tymbardziej ze byłeś 100m od zawodów Miałem model 1m bez lotek , a woda za płotem była zimna i głęboka. Za rok może się uda pobawić z Wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Po sobotnim pierwszym locie na klifie (nie powiem czym ) stwierdziłem, że ja też spróbuję za rok. Także kto chce, może się szykować - ja obstawiam tyły w klasyfikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.