Tomek Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Pal licho podkladki ,ale rasowy Shark Ci wyszedl ! :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Nie prawda motylku Sa dobrze wlozone... Jak bym nie wiedział to bym nie pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 a w ktorym serwie mam zle w ogonie czy w skrzydlach?? jak Tys to wyslipał na tak malej fotce?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Na ogonowym odwroc je tak, aby byly kolnierzykiem do dolu. Jesli masz tak samo na skrzydlach to tez odwroc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolotnik Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 No to sie zdziwilem... Ja mam tak wszedzie Myslalem ze sa dobrze... Przepraszam motylku :wink: Artur... Super model i super kolory. Gratuluje, ciekawe jak bedzie latal :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 No to sie zdziwilem... Ja mam tak wszedzie Myslalem ze sa dobrze... Przepraszam motylku :wink: Artur... Super model i super kolory. Gratuluje, ciekawe jak bedzie latal :!: To żebyś zapamiętał na Forever Ta gumka to swego rodzaju amortyzator serwa:) a ta tulejka to ogranicznik amortyzatora zębyś za bardzo go nei ścisnoł śrubą. Jak dasz kołnież na spodzie to oprze się o balse/sklejke i będzie OK. Jak dasz go na górze to drugi ostry koniec będzi esię wbijał w balse i będziesz kręcił do ...........śmierci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Jak dasz go na górze to drugi ostry koniec będzi esię wbijał w balse i będziesz kręcił do ...........śmierci serwa do balsy (czy przez palse do sklejki) przykrecam tylko w malym elektryku jak to Tomek mi kiedys powiedzial " takie serwo zawsze moge troszke dokrecic" wiec tam wszedzie jest sklejka wiec czy kolniezem w dól czy w gore dziala podobnie choc nie neguje ze powinienem przełozyc i to zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 a ja mam magiczną Balse do której przykręcam serwa bez sklejki i to nawet w dużej EXTRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 male update: wszystko okleiłem i zrobilem cala mechanike, w zasadzie prawie mozna startowac ale dokleje jeszcze napisy i inne ozdobki tylko niemam czasu wybrac sie do firmy reklamowej zeby wyciac co nieco na ploterze masa wzrosla do 2890g co daje 44g/cm przy 65 dm powierzchni wiec chyba nie jest zle wyglada tak : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Hoo hoooo hooooollly shit :shock: :shock: Nieee no ja się z wami nie bawię. Nie ma nic lepszego na poprawę humoru z rana jak zobaczenie dwupłatowego fun fly'a Jak to osioł ze Shreka mówi: Piiiiiiięęęekneeee!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Dales Artur czadu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 świetny, naprawde......cudo mmmmmmmmmmm. ho,ho,ho, mery christmes :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Czy ktoś nie widzial mojej sceki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 A gdzie są owiewki na koła? Czekam niecieprliwie, bo czarne kółko strasznie kolorystykę psuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Model ładny, fakt. Ale... Może jakieś napisy na kadłubie, albo coś innego co wypełni i połączy optycznie te białe kawałki. Może gdyby nie było tego białego fragmentu na końcu kadłuba, lub przynajmniej czarnej obwódki podkreślającej to rozczłonkowanie :roll: Czyli moim zdaniem sposób oklejenia kadłuba przekombinowany - cały biały byłby chyba ładniejszy. Oczywiście to kwestia gustu i tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heyoan Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Piękny! Super sylwetka. Sposób oklejenia bardzo oryginalny i mnie akurat się podoba Czy można liczyć na plany? Może kiedyś bym też taki popełnił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Mi sie tez oklejenie podoba pomimo ze nie lubie przezroczystych folii. A bialy kadlub caly tez bylby nie glupi. Najbardziej mi sie podobaja te czrne wstawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SosQ Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 śledzę budowe "shark"-a juz jakąś chwile nawet dlatego między innymi zalogowałem sie na forum naturalnie podzielam zdanie kolegów jestem pod wrażeniem i chciał bym zobaczyć z wielką chęcią jakiś filmik z lotów no i jeszcze jedno czy mozna prosić plany Rekina?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 napisy beda zarówno duze na gornym skrzydle "SHARK" na 2 polowce "3d fun fly" na kadlubie "SHARK" i z przodu "91 magnum engine" na sterze pionowym "futaba" ustawione w pionie sa juz zaprojektowane do wyciecia , ale niemam czasu pojechac je zrobic, chyba dopiero po swietach plan jest tu: http://www.ponton.easycom.pl/modele/Shark.zip zarówno dwg jak i corel11 tyle ze brak opisów co do grubosci materialów ale to opisze w wolnej chwili owiewki na kola sie zas zakupi i pomaluje beda biale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 No to bardzo fajnie że będą białe, bo ja tak sobie to własnie wyobrażałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.