Artur Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 no napisy oczywiscie biale i to spore wymiarowo od spodu zas wyszło cos takiego: ps: zdjeta klapka od zbiornika ale tez biala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Facet mnie dobija jakoscia i modelu i wykonczenia (oklejenia ) :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Facet mnie dobija jakoscia i modelu i wykonczenia (oklejenia ) :roll: a malowanie to Ci sie juz nie podoba?? zartowalem zawsze jest jakis drobny blad, ale mysle ze wychodzi za kazdym nastepnym razem troche lepiej, przynajmniej tak mi sie wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 A o jakim bledzie mowisz ,bo sie za zadna miara ie moge dopatrrzec. Juz ie nie moge doczekac coby Cie nawiedzic na oblot Sharka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 zeby nie bylo ze sie obijam Shark wisi sobie na scianie i czeka na pogode do oblotu ps: od projektu do skonczenia prace trwaly jakies 3,5 miesiaca, troche dlugo ale czasu ostatnio wolnego cos mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 No piękny modelik Gratulacje :thumright: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 czesc Gratulacje, wyszedł naprawde zgrabny samolocik;) Napisz koniecznie kiedy oblot to sie może kopsne bo w końcu daleko nie mam:P bardzo chętnie zobaczyłbym jak to będzie latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Artur, widziałem na www.rcradawiec.pl że zapoznawałeś Sharka z lotniskiem. A może dałeś mu powąchać radawieckiego powietrza tylko nic się nie chwalisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Artur napisz jak latał , jak sprawwał się w pwietrzu i czy est trudny w sterowaniu. Moje gratulacje !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 co za czasy to nawet nieda sie nic zrobic bez publicznosci pojechalem do radawca jakiejs to ladnej niedzieli, pokolowalen troche, wystartowalem, zrobilem 1 kólko ale stwierdzilem ze mam za duze wychylenia lotek to klapnolem na ziemie, a tu zaczelo coraz mocniej wiac wiec stwierdzilem przyjade nastepnego dnia, a tu przyszla zima trudno to nazwac oblotem bo niemoge powiedziec ze jest oblatany, ale jakies próby byly wiec wisi sobie na scianie i czeka na wiosne bo nart mi sie niechce robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 dzisiaj nastapil pełny oblot SHARKa wyposazyłem go narazie w naped ST 71 i smiglo 14x4 polatam poprubuje co i jak potem włoze z powrotem magnum 91 4takt ale ten tajger chodzi pieknie wiec narazie musze sie troszke wlatac w model PO starcie pieknie, brak potrzeby trymowania (1 oczko wysokosci w góre) Na pelnym gazie przy przelocie lekko sie wznosi (skompensowalem mikserem 2% ) Bardzo wolny na pelnym gazie predkosc srednia i bardzo zwrotny, i nad podziw stateczny filmik niestety krecony aparatem wiec troche slaby SHARK 7Mb zapomnialem dodac ze w powietrzu wyglada przepieknie bedzie sie wyróznial na tle wszedobylskich EXTR 300 i Madmanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Artur Model prezentuje się świetnie. Pierdzi poprawnie tylko wolny to on wcale nie jest. Ale do pośmigania wygłupów na niebie to pierwsza klasa! No i film trochę tendencyjny Wezmę swój aparat. Trochę lepsze i dłuższe filmy można kręcić. Koniecznie musisz coś pokręcić po niebie. Może w sobotę (za 2 tygodnie) całodniowy wypad. Ja zwlekę swoją armadę. Co ty na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 mi pasuje to wezme jeszcze tego funa 2-kadlubowego bo mam go juz ze 2 lata a malo co nim latalem a film slaby bo to krecony zwyklym aparatem i jak juz lecial odrobine dalej to malo co widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 To ja zbieram się za kompletacje sprzętu, modeli i szykuje sie na wspólne loty. Mam nadzieje ze w końcu wypala! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Modelik pięknie się prezentuje, miło się na niego patrzy. Udanych dalszych lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 dozuce i ja jakies foty z dzisiejszego latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Niestety pomimo użycia tego samego sprzętu co zdjęcia Łosia ja tak pięknie ich nie zrobiłem. Za to zrobiłem 150 zdjęć Sharka o wielkości 20 pixeli Ale obiecuje następnym razem się poprawie. Shark w locie to czysta klasyka. Jak 4 pory roku Vivaldiego. Po prostu poezja dla oka.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Prezentuje się pięknie na tym błękitnym niebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Ładny model i jak mój poprzednik wspomniał pięnie się prezentuje na tle nieba Atrur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 i to są własnie dwupłaty, świetnie się prezentuje :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.