Malker Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Warto bo oklejanie jest ładne a oni się nie znają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 transtarentalna się położyła idealnieZdradź tajemnicę, gdzie taką folię kupiłeś :roll: :?: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 kurcze, firefox mi poprawił bo nie było słowa transparentalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 bo nie było słowa transparentalnaTakiego słowa też nie ma... Spróbuj jak zareaguje FF gdy wpiszesz słowo >>transparentna<< :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Faktycznie na przyszłość będę pamiętał dzięki. Ale koniec z OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Dalszy postep prac przy oklejaniu - zaczynam sie wczuwac coraz bardziej - zolta klei sie sama - tylko ta czarna sie buntuje czasami :? :? Ale szczerze mowiac to myslalem, ze bedzie trudniej. http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=2577 http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=2579 Zdjecia takie sobie, ale niestety baterie padly wiec musi wystarczyc - jutro sprobuje w swietle dziennym cos pstryknac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Oklejanie przypomina trochę Edge 540 z Robbe http://www.rcskorpion.pl/product_info.php?manufacturers_id=77&products_id=1627 Bardzo ładnie Ci to wychodzi Ja jak pierwszy raz oklejałem to katastrofa Ale oklejałem dużym żelazkiem powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Moja co prawda nie z Artexu tylko "Pawełkowa" wygląda na razie tak .Kolory wybrałem takie poniewaz raz ze mnie się akurat podobają a po drugie taką folię miałem . Druga Katanka ta na bazie rysunków od Sławka (Sławku jeszcze raz dzięki )jeszcze nie oklejona ,ale Artur któremu ją przekazałem jutro wybiera się po folię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 No no Bardzo ładna Katanka Jeśli ja bym robił taki model a planuję w grudniu jakiś tartaczek to folią transparentną, jakoś bardziej mi sie taka podoba Panie Szczepanie, mam nadzieję, że jeszcze w tym sezonie ją zobaczę na niebie :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Się jeszcze zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Juz prawie na finiszu. Stery doklejone tasma na potrzeby zdjecia. http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=2586 http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=2585 Juz nigdy czarnego nie dotkne nawet kijem... Mam zamiar kupic jakas tasme czarna i ladnie wyrownac to czarne brzydactwo na garbie - jednak rece juz nie te - siem trzensom siem - wiec wyszlo jak wyszlo... :oops: nad wykonczeniem z tylu ciagle siedze i mysle - wizje mam tylko bedzie ciezko wyciac, a juz nie chce sobie nerwow psuc... ale tak ladna czarna(tfu) fala przez statecznik pionowy i ster kierunku mhmm - pomysle. PS. przedluzacz mi jeden zginal co to mial na ogon isc - za odnalezienie - nagroda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_G Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Żeby miało ręce i nogi to, niestety ale czarną znów byś musiał w ręce wziąć i z niej wykleić pasek na natarciu. Ale jak się brzydzisz, to pozostaje całość na żółto. Swoją drogą, myślałem, że będzie gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 i z niej wykleić pasek na natarciu.Jesli chodzi Ci o to jasne na lewym skrzydle to tylko odblask jest Swoją drogą, myślałem, że będzie gorzej Jest gorzej - wybralem najlepsze zdjecia http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=2587 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_G Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Jesli chodzi Ci o to jasne na lewym skrzydle to tylko odblask jest Nie nie, chodziło mi o statecznik poziomy, nawiązujący do skrzydła, bo gdzieś coś takiego widziałem, ale znowu nie za bardzo jest na czym ten czarny z tyłu położyć. Chyba że... całą nieruchomą część statecznika machniesz na czarno, a pionowy na żółto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Plan jest w sumie taki jak piszesz - mnie chodzilo o brak czarnego w przyszlych projektach http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=2588 Taka fale na stateczniku pionowym chcialem zrobic - mniej wiecej - ale mam jakies takie watpliwosci ... Pomijam moj absolutny brak zmyslu artystycznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_G Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Wydaje mi się, że takie połączenie folii w powietrzu, skutkować będzie paskudną zmarszczką. Przynajmniej dla mnie się tak paskudziło jak nie miałem balsy pod złączeniem. Ale to pewnie tylko kwestia praktyki i np. kolega slawekmod zrobiłby to perfekcyjnie i to z zamkniętymi oczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Wydaje mi się, że takie połączenie folii w powietrzu, skutkować będzie paskudną zmarszczką.Ja natomiast mam pewnosc XDkolega slawekmod zrobiłby to perfekcyjnie i to z zamkniętymi oczamiOn nawet globus bez zmarszczek oracoverem tak obkleja, ze wyglada jak laminat A tak btw - jest ktos na forum komu sie podoba moje dzielo ? - Mam sie wstydzic - Wiem, ze to pierwszy drzewniak i pierwsze oklejanie, ale czy moge sie publicznie wsrod ludzi z tym pokazac ?? A autor watku zniknal ze swoja Katanka :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Robert nie stresuj się Jak będziesz szybko latał to i tak nikt niczego nie zauważy................ Oklej statecznik cały na żółto a czarne wstawki wytnij z foli samoprzylepnej i naklej. Plan "bis" znajdź jakąś kalkomanię w kolorze czarnym - może jakiś model szybkiego motocykla..........??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 mammuth, już Ci pisałem brzydactwo jakich mało a publicznie to się nie pokazuj ... zaszyj się w piwnicy albo zamontuj rolety anty włamaniowe w oknach i je zasłoń i lataj po domu A tak serio serio to wyszła całkiem całkiem. (czekam na efekt końcowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 A tak btw - jest ktos na forum komu sie podoba moje dzielo ? Jest taki ktoś....ja. Moje budowane maleństwo też takie będzie, ale czarno żółte, tyle że mniej żółtego :rotfl:. Dużo mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.