Tomek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Zrypaliście moje idealnie wywiercone dziurki. :evil: Polerujcie dalej , ja od pikniku już kończę kolejną bańkę paliwa.
rabbitlkr Opublikowano 17 Października 2009 Autor Opublikowano 17 Października 2009 Extra już śpi, obudzi się na wiosnę. W ogóle jakieś problemy z serduchem ma. Wymienię mu jakieś zastawki albo inne membrany i na wiosnę będzie jak nowe;) A żeby nie było wątpliwości, wisi!:
awiator Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Buczu znasz mnie i wiesz, że człowiek ze mnie szalenie odważny. Jedynie boje się o pogodę... zapłon po naprawie daje rady.Do zawisów troche odwagi się przydaje :jupi:
radek872 Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 No wisiec wisi tylko to robiło wrażenie na ludziach w 2000 roku teraz to na nikogo nie działa ;D
choina Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 No wisiec wisi tylko to robiło wrażenie na ludziach w 2000 roku teraz to na nikogo nie działa ;DNo to po co ja trenuję ten zawis jak już jest nie modny i nie robi wrażenia?
rabbitlkr Opublikowano 18 Października 2009 Autor Opublikowano 18 Października 2009 Radek zgadzam się z Tobą w 100%! Czasem i Tobie zdarzy się coś mądrego powiedzieć.* Dlatego nie dreptamy w miejscu tylko idziemy na przód ale w zawisie łatwo robi się zdjęcia:D *bez urazy, droczę się po prostu;)
darkarll Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 no wiesz Radka już tylko Turbodymoman jest w stanie zaskoczyć , hmmm - choć tak do końca nie jestem pewien :?: No to po co ja trenuję ten zawis jak już jest nie modny i nie robi wrażenia? ale wtopa ;D zawisy były modne w sezonie 2000-2001 :lol2:
rabbitlkr Opublikowano 18 Października 2009 Autor Opublikowano 18 Października 2009 W przyszłym sezonie modny będzie zatrzymywany rolling harrier i butelkowa zieleń!
choina Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Efektowny krecik zawsze robi wrażenie i nie trzeba go trenować żeby zrobić :mrgreen:
kris13 Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 czyżby sie skończył zasób akrobacji i możliwości pokazania modelu w nowej figurze akrobacyjnej ?? A co do krecika to kazdy potrafi a wykonac prawidłowego rolling harriera nie
rabbitlkr Opublikowano 18 Października 2009 Autor Opublikowano 18 Października 2009 Zima daje się we znaki. Zamiast latać pierdzielimy głupoty na forum;p
radek872 Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Zima >? to chyba Turbodymoman zmienił dzis pore roku :shock: a ja chciałem jeszcze polatać upsss no wiesz Radka już tylko Turbodymoman jest w stanie zaskoczyć , hmmm - choć tak do końca nie jestem pewien Dzis na serio mnie zaskoczył zmienił porę roku ;D
rabbitlkr Opublikowano 18 Października 2009 Autor Opublikowano 18 Października 2009 Chyba zmienił. U mnie leży śnieg i jest zimno. Kończę Katankę artexową żeby od czasu do czasu na pakiecik wyskoczyć nawet i w zimie. Ale na składanie benzyny jest za zimno jak na razie. Trzeba wpaść na lotnisko podłączyć pakiet polatać i uciekać.
robraf Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Rabbit wylatal zimą 1 pakiecik, TurboDymoMan zawstydził Rabbita, wylatał 1,5. (ku rozgrzaniu w te zimne dni)
radek872 Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Dobrze nagrzejesz w samochodzie to akurat żeby wyskoczyć polatać i zanim zaczniesz zamrazać wskakujesz do środka zagrzewasz się ładujesz aku i powtórka. W ten sposób zawstydzasz Turnodymomana i oszukujesz zime za jedym podejsciem :wink: Turbodymoman nie kręci akrobacji to akrobację kręcą Turbodymamana :rotfl:
Marek:D Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Łukaszu czy mógłbyś podać jakie serwa zastosowałeś? Na filmiku dosyć fajnie i ciasno kręci beczki i jestem ciekaw jakie to serwko. A i powiedz jeszcze jaki orczyk do serwa.
rabbitlkr Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 Na lotkach siedzą hitecki hs 5645 dźwignie laminatowe na oko gdzieś z 1,5''. Twoja Katana może wolno obracać się ze względu na swój gruby profil. Mogłeś skopiować tym samym problem z funflya. Jak wychodzą na niej rollingharriery?
Marek:D Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Dla mnie to jeszcze wyższa szkoła jazdy Lotki niby ogromne, ale w zawisie jak nie wychylę na maxa to obraca się konkretnie wokół własnej osi. Planuję nowy modelik Yaczka-54 bo chce troszkę szybszy model zachowujący się bardziej jak "samolot". Katana owszem ma duży opór czołowy i ogromną powierzchnię skrzydeł i może być jak mówisz. Mam te same serwka, więc to pewnie po prostu charakterystyka modelu jest inna. Pozdrawiam
Tomek Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 No to z Yaczkiem będzie ten sam problem , przy braku wiatru też kręci się w woku osi aż miło. :faja: Za to Ultimat to inna bajka , model wieszasz na gwoździu (śmigle w powietrzu) i już nie drgnie . W sam raz dla takich lamerów w lataniu jak Ja. Lekka kontra lotek i Ultimat już się nie obraca. Zaraz , jak to Rabbit określił?? "Nienormalnie łatwy w zawisie ..." ,albo jakoś podobnie. :mrgreen: Z zejściem z dół w zawisie Ultimatem robiłem już na początku sierpnia ,a Yakiem musiałem pomęczyć się kolejne 2 miesiące , aby zrobić to samo . :crazy: Darek (Darkall ) mówił mi że to normalne i nie ma się co przejmować tylko nauczyć obracany zawis ,aby ze stresu na zawał nie zejść.
rabbitlkr Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 Generalnie większość modeli przy bezwietrznej pogodzie nie daje zatrzymać się w zawisie samymi lotkami. Trzeba dodatkowo narzucać ogonem ale model wtedy jest mocno niestabilny. Dlatego warto uczyć się torque rolla;)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.