Skocz do zawartości

Diablo 3D

jary14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I? mam sie cieszyc? Nareszcie jutro bede mial wolny czas, wiec wytne wszystko i moze pojade kupic klej. Zawiasow pet dawac po 3 na lotki 2 na kierunek i 3 wysokosc? czy tak zwykle przesadze? silnik bedzie jakis tani chinczyk, jakie kv do wolnego latania potrzebuje?

Opublikowano

Witam

jary14 jak długo latałeś na pakiecie 750mah.Mam podobnego deprona z tym silnikiem i zastanawiam się jaki pakiet kupić.

Opublikowano

To zależy, ale około 10-15min (wiem, duża różnica, ale wszystko zależy od tego, jak latasz). Ja latałem na tym większym pakiecie, bo aż tak bardzo o wagę nie walczyłem. Ten model służył mi do spokojnego latania pod domem, z akrobacji to tylko harierra nim robiłem :P :P :P

Opublikowano

Ja bede latal na 1000. W koncu musze sie wziac i zbudowac tego szatana. Juto wydrukuje nowe plany (beda prosto, ) i wydziacham ten paskudny zielony cus. wy szlifowaliscie swoje 6mm czy takie "tempaki" na brzegach. Jakie polecacie sprawdzne spowalniacze (fotki?)? Mam nadzieje ze zadziala mi ta drukarka...

Opublikowano

Link nie działa, a skąd wiesz, że lepiej ?? Latałeś na "płasko" ?? Model w oryginalnej wersji sprawuje się super i nie jestem jedynym, który tak uważa.

Opublikowano

No można dać, tylko po co ?? Nie ma sensu, do startów i lądowań potrzebne Ci śmigło 3- łopatowe ?? Jeśli to ma być jeden z twoich pierwszych samolotów, to ja na twoim miejscu dał bym sobie spokój z podwoziem... tym modelem i tak nie nauczysz się lądować poprawnie na kole, a tylko dodatkowa masa...

Opublikowano

E 5 latajacy XD . Smiglo 3 lopatowe ma chyba mniejsza srednice dla tego samego silnika, tak? Mowisz zeby nie dawac? do co moge dac od spodu, na trawniku model poslizga sie kawalek dalej i depron bedzie wygladal okropnie, iscie do :ass: . Pasek balsy/laminatu szmatowego/plaskownika weglowego sie nada? Juz biore sie za sklejanie planow i wycinanie, moze pobawie sie jak pomalowac (czachy itp)

Opublikowano

Smiglo 3 lopatowe ma chyba mniejsza srednice dla tego samego silnika, tak?

ale, mniejsza sprawność.

na trawniku model poslizga sie kawalek dalej i depron bedzie wygladal okropnie, iscie do :ass:

Jeśli robisz z białego depronu, to rzeczywiście, może przeszkadzać...a jeśli z izoflooru to co za różnica ?? xD Takie modelu i tak nie mają za dużej żywotności - przynajmniej ja mam takie założenie- więc nie ma co, go robić na super ładnie. Ja sobie przyjąłem, że jak się rozbiję to płakać nie będę, tylko przełożę bebechy do następnego... Przecież złożenie takiego to około 3-4h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.