Adam P. Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 A mocowałeś już do modelu skrzydło przy pomocy trzech par stringów ?Strasznie się wrzynają ale przynajmniej nie pękają
MiQ27 Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Muszę Motylastemu podrzucić jakiś kolejny pomysł. Przy ostatniej pogawędce wspomniałem o wyważarce na neodymach i proszę - wystrugał. Może go namówić, żeby książkę o modelach RC napisał, ewentualnie pracę zbiorową z kolegami z forum ? Papcio Schier w tym temacie się już dawno nie odzywa...
ertman_176 Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Już dawno rozmawialiśmy nt. utworzenia nowej Biblii ...
Tomek Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Moja to nosi tylko reformy Chyba tylko za spadochron ,ale jeszcze się skoczek na nich nie odważył skakać. :devil: Tomku wszytko co nas otacza może być ładne ,albo użyteczne , a Ty stworzyłeś mutanta . I ładne i użyteczne.
Rob Mc Fly Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Moja to nosi tylko reformy Chyba tylko za spadochron ,ale jeszcze się skoczek na nich nie odważył skakać. :devil: A pokrowce na skrzydła nie wyjdą z tego? :devil:
Motylasty Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 Tomku wszytko co nas otacza może być ładne ,albo użyteczne , a Ty stworzyłeś mutanta . I ładne i użyteczne. No prawda Tomek jest taka niestety, że ładni ludzi ( spójrz w lewo na mój awariat ) tworzą ładne rzeczy :) A co do stringów, może Ty zacznij nosić. Daj przykład swej drugiej połowie.
instruktor Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Tomek co Ty opowiadasz facet w stringach? toż to "worek" przecięty na pół :cry:
karlem Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Tomek co Ty opowiadasz facet w stringach? toż to "worek" przecięty na pół :cry: Bo odwrotnie założyłeś :shock:
meloow Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 się znaleźli znawcy stringów :rotfl:
Motylasty Opublikowano 10 Września 2009 Autor Opublikowano 10 Września 2009 Ano właśnie syneczkowie, co wy możecie o stringach wiedzieć ?
meteor Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Ano właśnie syneczkowie, co wy możecie o stringach wiedzieć ?Może nam zaprezentujesz jak mocuje się płaty za pomocą stringów ? :twisted:
karlem Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Ano właśnie syneczkowie, co wy możecie o stringach wiedzieć ? :oops: Ano nic, bo nie noszę, podobnie jak o życiu seksualnym pszczół, bo swych klejnotów rodzinnych w ulu nie miałem :jupi:
Marek_Spy Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 zastanowiła mnie korelacja pomiędzy wyważarką a stringami ... ciekawe jak to myśli ida na manowce ... a może głodnemu chleb .... itd ..
meloow Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 ja tam wolę osobiście popatrzeć na " stringi" niżeli na jakś tam wyważarkę. PS. po przeczytaniu tego tematu muszę pomyśleć o wyważarce, gdyż na razie latam na śmigłach które albo są albo nie są wyważone, lecz modele latają ;D .
Tomisław Piotr Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Ja ostatnio myślałem o wyważarce, noszącej dobrze wyważone stringi. Czy jakoś tak..? :| Jeśli piszę głupoty to mnie poprawcie, "mod", przepraszam Pan Mod, niech skasuje mojego posta i całą dyskusję. I jakby można było Motylastemu krawat, bo po co w ogóle zaczynał. :twisted:
bubu2 Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 A może byśmy zaprojektowali wyważarke do stringów. Kupić takiej nigdzie nie można. Projektanta na początek już mamy.
Marek_Spy Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 ....niedowartościowani??? może niewyżyci ? Stingi pikuś .... ale wkład ? :rotfl:
karlem Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 ...zawsze chodzi o zawartość Miało być o wyważarce, a wyszło jak zawsze, czyli o pośladkach Maryny :devil:
Rob Mc Fly Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Miało być o wyważarce, a wyszło jak zawsze, czyli o pośladkach maryny :devil:Albo raczej o wąskim paseczku materiału pomiędzy nimi :devil: :rotfl: .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.