Skocz do zawartości

Wyważarka magnetyczna do śmigieł.

Motylasty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Muszę Motylastemu podrzucić jakiś kolejny pomysł. Przy ostatniej pogawędce wspomniałem o wyważarce na neodymach i proszę - wystrugał.

Może go namówić, żeby książkę o modelach RC napisał, ewentualnie pracę zbiorową z kolegami z forum ? Papcio Schier w tym temacie się już dawno nie odzywa... :D

Opublikowano

Moja to nosi tylko reformy :(

Chyba tylko za spadochron ,ale jeszcze się skoczek na nich nie odważył skakać. :devil:

Tomku wszytko co nas otacza może być ładne ,albo użyteczne , a Ty stworzyłeś mutanta .

I ładne i użyteczne. :D

Opublikowano

Moja to nosi tylko reformy :(

Chyba tylko za spadochron ,ale jeszcze się skoczek na nich nie odważył skakać. :devil:

A pokrowce na skrzydła nie wyjdą z tego? :devil:
Opublikowano

Tomku wszytko co nas otacza może być ładne ,albo użyteczne , a Ty stworzyłeś mutanta .

I ładne i użyteczne. :D

No prawda Tomek jest taka niestety, że ładni ludzi ( spójrz w lewo na mój awariat ) tworzą ładne rzeczy :) :) :)

A co do stringów, może Ty zacznij nosić. Daj przykład swej drugiej połowie.

Opublikowano

Ano właśnie syneczkowie, co wy możecie o stringach wiedzieć ?

Może nam zaprezentujesz jak mocuje się płaty za pomocą stringów ? :twisted:
Opublikowano

Ano właśnie syneczkowie, co wy możecie o stringach wiedzieć ?

:oops: Ano nic, bo nie noszę, podobnie jak o życiu seksualnym pszczół, bo swych klejnotów rodzinnych w ulu nie miałem :jupi:

Opublikowano

ja tam wolę osobiście popatrzeć na " stringi" niżeli na jakś tam wyważarkę.

PS. po przeczytaniu tego tematu muszę pomyśleć o wyważarce, gdyż na razie latam na śmigłach które albo są albo nie są wyważone, lecz modele latają ;D .

Opublikowano

Ja ostatnio myślałem o wyważarce, noszącej dobrze wyważone stringi. Czy jakoś tak..? :|

Jeśli piszę głupoty to mnie poprawcie, "mod", przepraszam Pan Mod, niech skasuje mojego posta i całą dyskusję. I jakby można było Motylastemu krawat, bo po co w ogóle zaczynał. :twisted:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.