Adam P. Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 A mocowałeś już do modelu skrzydło przy pomocy trzech par stringów ?Strasznie się wrzynają ale przynajmniej nie pękają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Muszę Motylastemu podrzucić jakiś kolejny pomysł. Przy ostatniej pogawędce wspomniałem o wyważarce na neodymach i proszę - wystrugał. Może go namówić, żeby książkę o modelach RC napisał, ewentualnie pracę zbiorową z kolegami z forum ? Papcio Schier w tym temacie się już dawno nie odzywa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Już dawno rozmawialiśmy nt. utworzenia nowej Biblii ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Moja to nosi tylko reformy Chyba tylko za spadochron ,ale jeszcze się skoczek na nich nie odważył skakać. :devil: Tomku wszytko co nas otacza może być ładne ,albo użyteczne , a Ty stworzyłeś mutanta . I ładne i użyteczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Moja to nosi tylko reformy Chyba tylko za spadochron ,ale jeszcze się skoczek na nich nie odważył skakać. :devil: A pokrowce na skrzydła nie wyjdą z tego? :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Tomku wszytko co nas otacza może być ładne ,albo użyteczne , a Ty stworzyłeś mutanta . I ładne i użyteczne. No prawda Tomek jest taka niestety, że ładni ludzi ( spójrz w lewo na mój awariat ) tworzą ładne rzeczy :) A co do stringów, może Ty zacznij nosić. Daj przykład swej drugiej połowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Tomek co Ty opowiadasz facet w stringach? toż to "worek" przecięty na pół :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Tomek co Ty opowiadasz facet w stringach? toż to "worek" przecięty na pół :cry: Bo odwrotnie założyłeś :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 się znaleźli znawcy stringów :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Ano właśnie syneczkowie, co wy możecie o stringach wiedzieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Ano właśnie syneczkowie, co wy możecie o stringach wiedzieć ?Może nam zaprezentujesz jak mocuje się płaty za pomocą stringów ? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Ano właśnie syneczkowie, co wy możecie o stringach wiedzieć ? :oops: Ano nic, bo nie noszę, podobnie jak o życiu seksualnym pszczół, bo swych klejnotów rodzinnych w ulu nie miałem :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 zastanowiła mnie korelacja pomiędzy wyważarką a stringami ... ciekawe jak to myśli ida na manowce ... a może głodnemu chleb .... itd .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 ....niedowartościowani??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 ja tam wolę osobiście popatrzeć na " stringi" niżeli na jakś tam wyważarkę. PS. po przeczytaniu tego tematu muszę pomyśleć o wyważarce, gdyż na razie latam na śmigłach które albo są albo nie są wyważone, lecz modele latają ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Ja ostatnio myślałem o wyważarce, noszącej dobrze wyważone stringi. Czy jakoś tak..? :| Jeśli piszę głupoty to mnie poprawcie, "mod", przepraszam Pan Mod, niech skasuje mojego posta i całą dyskusję. I jakby można było Motylastemu krawat, bo po co w ogóle zaczynał. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 A może byśmy zaprojektowali wyważarke do stringów. Kupić takiej nigdzie nie można. Projektanta na początek już mamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 ....niedowartościowani??? może niewyżyci ? Stingi pikuś .... ale wkład ? :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 ...zawsze chodzi o zawartość Miało być o wyważarce, a wyszło jak zawsze, czyli o pośladkach Maryny :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Miało być o wyważarce, a wyszło jak zawsze, czyli o pośladkach maryny :devil:Albo raczej o wąskim paseczku materiału pomiędzy nimi :devil: :rotfl: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.