bzik4 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 instruktor, czasem na lotnisku okazuje się że aparatura zaczyna piszczeć albo pakiet w spaliniaku już ma niskie napięcie a taką ładowarkę można zamontować w skrzynce startowej na stałe i wtedy niema problemu ze zapomnę ją wziąć - jednym słowem doraźna pomoc prądowa :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 "doraźna pomoc prądowa" No chyba że w takim przypadku,chociaż ja zawsze mam przy sobie torbę z wyposażeniem "elektrycznym" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 "doraźna pomoc prądowa" No chyba że w takim przypadku,chociaż ja zawsze mam przy sobie torbę z wyposażeniem "elektrycznym" A ja zawsze przy sobie mam elektryka! Czasami nawet dwa(dwoch) ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Że Tata to wiem a kto drugi ? chyba że mówisz o modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 A ja zawsze przy sobie mam elektryka! a ze mną nigdy żaden elektryk nie poszedł na lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 A ze mną zawsze chodzą bo spalin nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 http://allegro.pl/super-okazja-nowe-odbiorniki-spectrum-ar6200-dsm2-i1882931029.html Sprzedający ma 6-ciu kolegów którzy kupili aparatury DX6i i dali mu odbiorniki do sprzedania bo sami latają w hali. :rotfl: A według mnie gość sprzedaje podróbki odbiorników AR6200 które pojawiły się jakiś czas temu na rynku. Cena oryginału to ok 300PLN, tak więc przestrzegam naiwnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Patrząc na kabel od satelity ta na 100% .Ostatnio miałem w rękach 6100E z tej serii.Jedyną różnicą był brak napisu Spectrum na przodzie opakowania,reszta nie do odróżnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Okazja http://aukcjewp.wp.pl/supermarine-spitfire-rc-deagostini-i1897631372.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 No, nie wybrzydzaj; dostajesz "Naukę Sterowania modelem Spitfire'a", a to nie byle co....poczytasz i już umiesz. I ciągle ta skala 1:10 i rozpiętość 143cm :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1897631372 To chory facet chyba, zasponsoruję wizytę u specjalisty jeśli tylko da się przebadać. No, chyba, że to po prostu chciwe indywiduum. Pozdrawiam Normalnych sprzedających Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 pietka, nie obrażaj mojego ziomala on tylko bada rynek może ma ich więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Powinien sam się zbadać. :x a nie składać takie oferty. Nie chce mi się nawet komentować. Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 pietka, nie obrażaj mojego ziomala on tylko bada rynek może ma ich więcej ? Cóż.. ja też jestem z Kielc, ale swój rozum posiadam.. W taki sposób to nie badanie rynku, tylko ludzkiej naiwności.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 My tu gadu gadu, a tu proszę: http://allegro.pl/silnik-modelarski-zarowy-rc-os-max-46-7-5-cm3-i1886219221.html :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 .. Nagły atak spawacza.. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 On ma więcej takich "perełek"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 http://allegro.pl/model-szybowca-rc-z-napedem-elektr-zobacz-warto-i1893881119.html rzeczywiście, niezły szrot.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Szrot ,szrotem ale jako motoszybowiec wspaniały ,nalatałem kiedyś sporo godzin takim sprzętem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 gość za same wystawienie tylu aukcji zapłacił więcej niż wyniesie zysk ze sprzedaży... :mrgreen: interes pierwsza klasa :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.