Skocz do zawartości

Rodzynek z allegro

tikicaca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda że nie mam czasu na zabawę :) Można by kupić za 15 złotych od niego i zapłacić tyko za przedmiot :) Potem poczekać aż wystawi to ponownie i oskarżyć go o kradzież :D

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapytałem go czy mogę kupić ten przedmiot za taką cenę jaką ma wpisaną na aukcji i przysłać własnego kuriera, to zarzekał się, że towar wyda po wpłaceniu 550zł :D

Opublikowano

Zupełnie nie rozumiem dla czego wstawiłeś linka do tej aukcji,to temat o kwiatkach z allegro a nie o normalnych uczciwych sprzedawcach,koleś chce sprzedać za przysłowiową złotówkę bo szkoda mu wyrzucić a może komuś się jeszcze przyda.

Opublikowano
Zupełnie nie rozumiem dla czego wstawiłeś linka do tej aukcji,to temat o kwiatkach z allegro a nie o normalnych uczciwych sprzedawcach...

Właśnie z tego powodu, że opis jest szczery. Dla mnie to rodzynek na + o jaki dość ciężko.

U wszystkich tylko uszkodzenia które w niczym nie przeszkadzają i takie których prawie nie widać.

Jeśli to temat wyłącznie o negatywnych przypadkach to przepraszam, "nie ogarnąłem".

Opublikowano

Oto co dzisiaj zobaczyłem:

http://allegro.pl/sa...3142738015.html

Przedmiotem aukcji jest kompletne badziewie ale szczerość opisu godna naśladowania.

Z drugiej strony dziwne jest dla mnie sprzedawanie za kilka złotych czegoś czym latało się kilka lat i z czym wiąże się wiele wspomnień.

Przed ok 3 - 4 laty Sprzedałem silnik OS Max 15 LA. Napisałem, że silnik totalnie wyeksploatowany, pali jedynie z rozrusznika, gaśnie w locie, ma urwany gaźnik i opaskę na pękniętym tłumiku. Szkoda mi było go wyrzucać. W tytule aukcji napisałem wielkimi literami " NIE KUPUJCIE TO ZŁOM". Silnik wyceniłem na 1 zł a został wylicytowany za 50 zł.

Do dziś nie rozumiem licytujących.

Oto co dzisiaj zobaczyłem:

http://allegro.pl/sa...3142738015.html

Przedmiotem aukcji jest kompletne badziewie ale szczerość opisu godna naśladowania.

Z drugiej strony dziwne jest dla mnie sprzedawanie za kilka złotych czegoś czym latało się kilka lat i z czym wiąże się wiele wspomnień.

Przed ok 3 - 4 laty Sprzedałem silnik OS Max 15 LA. Napisałem, że silnik totalnie wyeksploatowany, pali jedynie z rozrusznika, gaśnie w locie, ma urwany gaźnik i opaskę na pękniętym tłumiku. Szkoda mi było go wyrzucać. W tytule aukcji napisałem wielkimi literami " NIE KUPUJCIE TO ZŁOM". Silnik wyceniłem na 1 zł a został wylicytowany za 50 zł.

Do dziś nie rozumiem licytujących.

Komentarz otrzymałem pozytywny "Towar zgodny z opisem"

Opublikowano

Kolejny oszust na allegro który założył sobie dwa konta na i naciąga na koszty wysyłki.Jedno konto to-PSzSP a drugie Maiu410.Koleś na oby dwóch kontach ma te same dane adresowe,ten sam numer telefonu i ten sam adres e-mail.Kupiłem przewody na jednej aukcji a na drugiej śmigło płacąc za przesyłki z każdej aukcji.Zapakowane przyszło razem i dopiero oprzytomniałem że adresy były te same,zapłaciłem za przesyłki razem 19.75 a on tylko 4.55..Nie odpowiada na e-maile i nie ma też zamiaru zwrócić reszty.No tak mnie jeszcze nikt nie naciągną.

Opublikowano

Panowie i panie... uwaga na użytkownika Allegro posługującego się nickiem

meksi8

Licytuje aukcję, wygrywa a potem nie odpowiada na maile, kontakt utrudniony maksymalnie (numer telefonu podany na Allegro chyba spsecjalnie podany zły (za długi)). NIE POLECAM.

Opublikowano

hahah dostałeś specjalną dedykację

W takim razie jeśli sprzedający czyta ten temat... Nie można było nagrać minuty filmu tą kamerą i odczytać parametrów tego filmu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.