bzik4 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Szkoda że nie mam czasu na zabawę Można by kupić za 15 złotych od niego i zapłacić tyko za przedmiot Potem poczekać aż wystawi to ponownie i oskarżyć go o kradzież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 No i już gościu tej aukcji nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Zapytałem go czy mogę kupić ten przedmiot za taką cenę jaką ma wpisaną na aukcji i przysłać własnego kuriera, to zarzekał się, że towar wyda po wpłaceniu 550zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Oto co dzisiaj zobaczyłem: http://allegro.pl/sa...3142738015.html Przedmiotem aukcji jest kompletne badziewie ale szczerość opisu godna naśladowania. Z drugiej strony dziwne jest dla mnie sprzedawanie za kilka złotych czegoś czym latało się kilka lat i z czym wiąże się wiele wspomnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zupełnie nie rozumiem dla czego wstawiłeś linka do tej aukcji,to temat o kwiatkach z allegro a nie o normalnych uczciwych sprzedawcach,koleś chce sprzedać za przysłowiową złotówkę bo szkoda mu wyrzucić a może komuś się jeszcze przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zupełnie nie rozumiem dla czego wstawiłeś linka do tej aukcji,to temat o kwiatkach z allegro a nie o normalnych uczciwych sprzedawcach... Właśnie z tego powodu, że opis jest szczery. Dla mnie to rodzynek na + o jaki dość ciężko. U wszystkich tylko uszkodzenia które w niczym nie przeszkadzają i takie których prawie nie widać. Jeśli to temat wyłącznie o negatywnych przypadkach to przepraszam, "nie ogarnąłem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 OK nie załapałem o co biega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drack Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Może nie allegro ale zobaczcie sami wszystkie zdjęcia, chyba nożem z pnia drzewa lepiej bym wystrugał sprzedawca napisał jednak iż WARTO. http://tablica.pl/of...3a512d42f;r:;s: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 A tu prawdziwa rewelacja. Skoro sam ON doradzał przy modelu więc musi być przynajmniej cenny http://allegro.pl/latajace-skrzydlo-zagi-czaka-norisa-bcm-i3061337901.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Oto co dzisiaj zobaczyłem: http://allegro.pl/sa...3142738015.html Przedmiotem aukcji jest kompletne badziewie ale szczerość opisu godna naśladowania. Z drugiej strony dziwne jest dla mnie sprzedawanie za kilka złotych czegoś czym latało się kilka lat i z czym wiąże się wiele wspomnień. Przed ok 3 - 4 laty Sprzedałem silnik OS Max 15 LA. Napisałem, że silnik totalnie wyeksploatowany, pali jedynie z rozrusznika, gaśnie w locie, ma urwany gaźnik i opaskę na pękniętym tłumiku. Szkoda mi było go wyrzucać. W tytule aukcji napisałem wielkimi literami " NIE KUPUJCIE TO ZŁOM". Silnik wyceniłem na 1 zł a został wylicytowany za 50 zł. Do dziś nie rozumiem licytujących. Oto co dzisiaj zobaczyłem: http://allegro.pl/sa...3142738015.html Przedmiotem aukcji jest kompletne badziewie ale szczerość opisu godna naśladowania. Z drugiej strony dziwne jest dla mnie sprzedawanie za kilka złotych czegoś czym latało się kilka lat i z czym wiąże się wiele wspomnień. Przed ok 3 - 4 laty Sprzedałem silnik OS Max 15 LA. Napisałem, że silnik totalnie wyeksploatowany, pali jedynie z rozrusznika, gaśnie w locie, ma urwany gaźnik i opaskę na pękniętym tłumiku. Szkoda mi było go wyrzucać. W tytule aukcji napisałem wielkimi literami " NIE KUPUJCIE TO ZŁOM". Silnik wyceniłem na 1 zł a został wylicytowany za 50 zł. Do dziś nie rozumiem licytujących. Komentarz otrzymałem pozytywny "Towar zgodny z opisem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dlatego że czasem dobrze jest kupić złom i się zdziwić że jest lepszy niż w opisie niż odwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 A tu kolejny cwaniaczek: w tytule brelok FPV, a w tekście, że nie zna parametrów kamery. http://allegro.pl/show_item.php?item=3149054091 Może warto zrobić taką listę allegrowiczów-krętaczy?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Kolejny oszust na allegro który założył sobie dwa konta na i naciąga na koszty wysyłki.Jedno konto to-PSzSP a drugie Maiu410.Koleś na oby dwóch kontach ma te same dane adresowe,ten sam numer telefonu i ten sam adres e-mail.Kupiłem przewody na jednej aukcji a na drugiej śmigło płacąc za przesyłki z każdej aukcji.Zapakowane przyszło razem i dopiero oprzytomniałem że adresy były te same,zapłaciłem za przesyłki razem 19.75 a on tylko 4.55..Nie odpowiada na e-maile i nie ma też zamiaru zwrócić reszty.No tak mnie jeszcze nikt nie naciągną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Może to wypadek przy pracy bo w zasadzie to ma same pozytywne opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Może i tak,tylko dlaczego nie odpowiada na e-maile w których proszę o wyjaśnienie.Zero kontaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Adam podwójne konto i wypadek przy pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Wojtek, na jednym ~1600 pozytywów, jeden negatyw, na drugim ~100 pozytwów wyglada jak wypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Panowie i panie... uwaga na użytkownika Allegro posługującego się nickiem meksi8 Licytuje aukcję, wygrywa a potem nie odpowiada na maile, kontakt utrudniony maksymalnie (numer telefonu podany na Allegro chyba spsecjalnie podany zły (za długi)). NIE POLECAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 A tu kolejny cwaniaczek: w tytule brelok FPV, a w tekście, że nie zna parametrów kamery. http://allegro.pl/sh...item=3149054091 Może warto zrobić taką listę allegrowiczów-krętaczy?! hahah dostałeś specjalną dedykację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 hahah dostałeś specjalną dedykację W takim razie jeśli sprzedający czyta ten temat... Nie można było nagrać minuty filmu tą kamerą i odczytać parametrów tego filmu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.