Irek M Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Jak napisałem - to jawne oszustwo podawać 1280x960 dodając do tego 30 fps. Dark - Bogdanowi chodziło chyba o to, że te kamerki kosztują mniej niż 20 pare zł podane przeze mnie. Przecież to najwczesniejsza wersja 640x480. Ciekawe co by odpowiedział na reklamację... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Irek może on źle to ujął ale wyraźnie pisze że cena na allegro jest niższa , chyba że ja nie umiem czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Witam,obserwując ostatnie wpisy w tym poście nie mogę się powstrzymać od wtrącenia swoich 3groszy. Uważam,że nie o to chodzi w tym temacie by wyzywać i obrażać użytkowników aukcji. Co prawda sprzedający kamerkę dość nieudolnie podał w temacie aukcji rozdzielczość matrycy przy robieniu zdjęć i częstotliwość klatkowania przy filmowaniu ale w specyfikacji produktu dane są prawidłowe. Cena natomiast , cóż, żyjemy w wolnym kraju i ceny też mamy wolne. Nie chcę to nie kupuję i nie interesuje mnie ile sprzedający na tym zarabia. Ciekawe, czy jakby cena była np: 1 zł czy też były by takie komentarze. Poza tym co to za "rodzynek"? Ostatni szyboiwiec czy ślizgacz to były prawdziwe rodzynki i nikt nie komentował cen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 cyt. sprzedający kamerkę dość nieudolnie podał w temacie aukcji rozdzielczość matrycy przy robieniu zdjęć i częstotliwość klatkowania przy filmowaniu a mnie się wydaje że zrobił to celowo i dlatego tu się znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BB Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 cyt ".cóż, żyjemy w wolnym kraju i ceny też mamy wolne. Nie chcę to nie kupuję i nie interesuje mnie ile sprzedający na tym zarabia" Takie podejście do wolności powoduje nadużycia i oszustwa. W zyciu codziennym ofiarami są często ludzie starzy ulegajacy wszelkim akwizytorom, pożyczkodawcom i kombinatorom. W przypadku kamerki może być ktoś kto pomyśli,że to ta rzadziej spotykana lepsza wersja.To że podane są prawdziwe parametry w niczym nie usprawieliwia sprzedawcy, gdyż ewidentnie chce orżnąć kogoś kto się nie zna. Sprzedającemu jak najbardziej należą się odpowiednie epitety. Dobrze,że forumowicze są czujni.Dzięki temu np. ostrzegli wielu amatorów Spitfire'a z de Agostini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robex Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Panowie, balsa pojawiła się w świetnej cenie http://allegro.pl/ba...3320827290.html Czy wystarczy to na Fokkera E III, takiego do 1,5m? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Trza brać póki zapas się nie wyczerpie na Fokkera starczy i to w 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macowca Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Nie wiem czy przez przypadek facetowi kliknęła się dwójka zamiast 1 i wyszło to 21 zł, ale mimo to fajna cena za serwo tower pro 9g http://allegro.pl/serwo-micro-9g-tower-pro-sg-90-tanio-i3330468830.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Na stronie sklepu jest cena 18,91 gdzie w części sklepów rc to serwo nie przekracza 14zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 "Serwa tej firmy cechują się bardzo solidnym wykonaniem i niewygórowaną ceną " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz99 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 http://allegro.pl/sa...3318655675.html Nasze hobby jest trudne... pod względem nazw marek SERWA HAJTEK mocnyNADAJNIK GNAUPNER 16S SYNTEZA + ODBIORNIKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 niedawno widziałem ta książkę za 49zł. sam kupiłem okazyjnie jakiś czas temu za 20zł. ale to to już ostre przegięcie pałki: http://allegro.pl/warunki-i-technika-lotow-szybownictwo-schier-wie-i3334481496.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Witam , mam problem z jednym z użytkowników allegro :/ 17 czerwca przelałem pieniądze, 21 czerwca miałem towar u siebie. Kupiłem od niego odbiornik assan 7ch 2,4g , odbiornik miał być nie używany , tylko raz przymierzony w modelu otrzymałem odbiornik z upaćkanymi od CA śrubkami oraz zdarta nalepka polaryzacji czyli tak jak by był rozbierany... napisałem mu ze chce zwrotu pieniędzy bo nie było nic o tym na aukcji,i od tej chwili zaczęło się jego wykręcanie,ze tego nie było,ze ja to sam zrobiłem i chce go oszukać itp...nie mam pojęcia co mam mu napisać żeby do niego dotarło ze ma zwrócić pieniądze ... użytkownik to oski777 - nie polecam , szczególnie ze ma już parę negatywów za podobne oszustwa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Miałem podobną sytuację, ale z licznikiem do roweru. Przewód był przerwany i ogólnie straszny stan, jak po przejechaniu przez czołg... Niestety menda również mówiła, że sam to zrobiłem i nic nie wskórałem. Allegro również kompletnie nic w tym kierunku nie zrobiło. Niestety będąc w takiej sytuacji jesteśmy na spalonej pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yodi Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Na innym forum (rcauto) też temu Oski777 ludzie zarzucają nieuczciwość (w tym i ja odnośnie tej aukcji kamery- breloka co podał IrekM:) ). Trzeba uważać na tego typka, bo widać lubi polecieć w kulki i czuje się bezkarny... niestety takie mamy w naszym kraju czasy i prawo, że wyegzekwowanie swoich racji jest trudne i czasochłonne. Ale polecam walczyć! Internet to potęga - pamiętajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Uwaga na niezłą przecenę: http://allegro.pl/show_item.php?item=3353662736&utm_source=okazje-allegro&utm_label=main&utm_offer_id=80202 niby wszystko pięknie i fajnie, ale sam kupiłem identyczną latareczkę parę tygodni temu w Decathlonie za 10 zeta.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artu Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 I pomyślał by kto, że sprzedaje toto Forumowicz http://allegro.pl/samolot-model-trenerek-canary-gotowy-do-lotu-i3381762014.html#tabsAnchor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artu Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Stan modelu i silnika Widać, że to jakiś zleżały model z "wystawki" ze zgniłego zachodu. Co do kosztów wysyłki, to zawsze podsyłam własnego kuriera za 18zł takim "cwaniakom" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 A ja trochę stanę w obronie Forumowicza. Choć opis moim zdaniem "nieco" na wyrost, zdjęcia są w miare dokładne, więc kupujący ma szanse zorientować sie w jakim stanie bierze model... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Nie przemawia do mnie fakt że po wylataniu 3,5 litra paliwa można tak upiepszyć silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.