Gość Kamyczek_RC Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Jutro chłopaki startuje do Tęgoborza może nam pogoda dopisze i będzie wiało Pewniwe Tomek Kosecki wymodlił nam wiatr i pogodę . W sumie jak latania nie będzie to bedzie okazja do pogadania Kto z listy jeszcze wybiera sie na tą imprezkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Niestety prognozy niejakie. Ale zobaczymy jak w realu będzie. F3F 3Miasto melduje się sile 6 osób. Co niektórzy już tam są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Którzy ? Karne punkty będą za nadgorliwość jutro po południu będziemy na miejscu to się spotkamy byle dopisała pogoda i wiaterek choć te 4m/s. Moim zdaniem latanie przed dzień zawodów nic juz nie daje , a regulacja czego kolwiek to już nie tylko nie daje ale jeszcze psuje wszystko . Nie raz widziałem jak się rozbija modele na rozgrzewce przed zawodami albo w przerwie zawodów Stasiu Gumoliński zabił kiedyś dwa szybowce na Rusku . Rzutek J.Ochmana też wpadł w "tryby" w przerwie MP 2008 przykładow wiele mozna by wyliczyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarwi Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 latanie przed dzień zawodów nic juz nie daje , a regulacja czego kolwiek to już nie tylko nie daje ale jeszcze psuje wszystko . Eee... W dwa dni ponaprawiałem model i dzisiaj go ustawiłem "na zbocze" (jeszcze nigdy na zboczu nie latał). Jakoś leci, ale daleko mu do ideału. Z resztą widać, ze huraganu nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 A huragan więcej wybacza ... Bo każde ptaszydło lata jak wieje jak cichnie w powietrzu też się robi więcej miejsca . Michał pochwal się lepiej kiedy go tak popsułeś i co to za ptoszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarwi Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Masz dwa takie... A mój solidnie oberwał w Brnie - od tamtej pory miałem tangowstręt. Wczoraj go dopiero pokonałem. O miłości jeszcze nie ma mowy, ale już się akceptujemy. A jak cichnie w powietrzu, to zaczyna się termika i masz wtedy festiwal przypadków. Pod tym względem klif daje bardziej wyrównane szanse. Do zobaczenia w Tęgoborzu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 ja też się wybieram, w końcu to tylko 1km od domu w linii prostej Tomek vel. Prezes mówił, że jest 40 zgłoszonych zawodników, sporo jak na nasze polskie realia 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 MP dla Pomorza Jest plan żeby zacząć pobierać opłąty za treningi z mistrzem na Klifie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Gratulacje dla zwycięzcy !!! ,a podobno to górale najlepiej latają ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Olszówka Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Witam, może napiszecie wyniki ,pierwsza piatka nazwiska,chyba że dacie radę napisać wszystkie wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Jasne gratulacja dla mistrza refleksję zachowam dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Dajcie kilka fotek z zawodów. Te fotki będą dostępne na stronie Arka Morawskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitplane Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 ooooooooooooooooooooooooooooooooooo moje zdjęcia w sumie to moja żona je robiła. Ciekawe czy jej nie podpadłeś Dla bezpieczenstwa woź ze sobą dobre wino (białe, półsłodkie) Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Napisałem że dostałem od chłopaków więc nie wiedziałem że twojej żony. Nie pisałem na szczęście że moje. Więc zdjęcia pani Pitplanowej czyli Piotrka żony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Dobrze że zdjęcia nie oddają prędkości lotów a z mojej komórki kilka krajobrazów które rekompensowały brak m/s A tak bawiliśmy się w czasie gdy wiało z nikąd : A to prawdziwa żona modelarza Nie zabrakło też akcentów historycznych Tomek złożył kwiaty pod pomnikiem na Jodłowcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Morawski Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Wyniki MP F3F 2009 na stronie u Tomka. Trochę to umęczone było, ale dobrze że przynajmniej odlataliśmy te 3 kolejki. pozdrawiam Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarwi Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Fragment maila, który dostałem od Tomka: " Zwróćcie uwagę na wyniki w klasyfikacji ogólnej, na numery startowe czołówki zawodników : 23-24-25- 21-20 byłby jeszcze 22 (Kurek ale niestety zaglebował) Jedyny wyjątek to Michał Skarwecki który nie był z tej grupy zawodników. Widać wyraźnie kiedy warun był lepszy. ;-)) Jeszcze raz gratuluję zwycięzcom. Pozdrawiam Tomasz Kosecki" Od siebie dodam, ze w połowie trzeciej kolejki wiatr przestał w ogóle wiać i po pól godzinie znowu sie ruszył.; niestety - dwa razy słabszy. Ci co startowali w drugiej połowie nie mieli najmniejszych szans nawiązać walki z tymi, co lecieli przed przerwą. Pech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Prawda jest taka że miejsca są w większości kwestia przypadku niż umiejętności zawodników a grupa startująca w trzeciej kolejce przed przerwą ma czasy lepsze o ok 20-30s prawda jest taka że Mistrzem Polski z dużym prawdopodobieńsstwem został by Michał Skarwecki a reszta wyników uległa by radykalnym zmianom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Oj bydzie burza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Oj bydzie burza...już Ty nie prorokuj zawodnicy zagraniczni byli jakoś nagradzani ze swe miejsca? czy tylko przyjechali sobie rozwalić zawody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.