Gość Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 No i paczka z Edge 540 2200 dotarła dziś.Szok.Jakie to będzie wielkie.Chylę czoła przed Piotrem, zrobił kawał dobrej roboty.Krzysiek Kakabe wyciął wszystko pierwszorzędnie.Wielkie dzięki chłopaki .Zresztą zobaczcie sami. Może uda się wstawić jeszcze jakieś fotki. Przymierzyłem kilka elementów do siebie i pasują idealnie.Rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Fakt bardzo perfekcyjnie :wink: slawekmod które to już Twoje puzzle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Fakt bardzo perfekcyjnie :wink: slawekmod które to już Twoje puzzle ? któreś tam z kolei ale jak nic sie nie będzie działo w temacie to znaczy że żona mnie udusiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 ale jak nic sie nie będzie działo w temacie to znaczy że żona mnie udusiła :devil: Ale nie zapomnij mnie w testamencie :devil: :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Sławek .. jak ty sobie dasz rade z tyloma puzzlami i kolejna lekcja jak perfekcyjnie składać modele . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Zazdroszczę i WOW. Nic więcej napisać nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Muszę trochę miejsca zrobić w domu na ten model nim zaczne budować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Ehh i kolejny temat na kilkadziesiąt stron Panie Sławku ... Czy do grudnia będzie już oficjalna wersja tego modelu ? Rozumiem, że będzie w malowaniu Red Bull ? :rotfl: :jupi: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Edge 540 musi być zółto-czarny ;D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Nie, zółto czarny to on nie będzie, najpierw jednak go zmontuję w całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 najpierw jednak go zmontuję w całość. Kto to widział żeby najpierw montować w całość! Najpierw zrób żółto czarny, później będziesz montował :!: :mrgreen: Pisałem już że zazdroszczę? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 A ja czekam na oblot. Zobaczymy jak to chodzi i pomyślę czy już szykować lipole,czy może zaczekać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 no to chyba nie będzie relacji :? , z przykrością muszę stwierdzić, ostatni post Sławka godzina: 19:51, to chyba jednak udusiła, ................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 no to chyba nie będzie relacji :? , z przykrością muszę stwierdzić, ostatni post Sławka godzina: 19:51, to chyba jednak udusiła, ................. Spoko, jeszcze o 21.10 żył :devil: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 My się martwimy czy żyje - a On już okleja gotowy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 no to chyba nie będzie relacji :? , z przykrością muszę stwierdzić, ostatni post Sławka godzina: 19:51, to chyba jednak udusiła, ................. Spoko, jeszcze o 21.10 żył :devil: :devil: biedny Sławek :devil: :devil: długo go męczyła :shock: 21.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Jestem jestem.Muszę kupić żywicę żeby pokleić podwójne elementy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Posiniaczony, ale przeżył . :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Ponieważ zmagam się z tłoczeniem masek dla jednego kolegi resztę modelowania wstrzymałem. Jednak dla uspokojenia zrobiłem sobie przerwę i złożyłem na sucho Edge.Potrzebne będą małe modyfikacje z tego co widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Zrobiłem sobie dziś statecznik pionowy.Poszycie balsowe dokleiłem do natarcia Poxipolem bezbarwnym nakładając na krawędź balsy wałeczek z poxipolu i dociskając balsę za pomocą ceownika aluminiowego.Potem podkleiłem poszycie do żeberek na CA.Szlifowanie i wyszło całkiem całkiem.Pod folią raczej nie będzie widać. Może jutro będę miał żywicę to pokleję kadłub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.